Mislima sam u Provansi

Ovih sam dana daleko od papira, čestitki, šivanja,... sjedim za računalom, crtam i učim. Pokušala sam se odvojiti od računala i napraviti tutorial za čestitku, no jednostavno ne ide, zarobljena sam u digitalnom svijetu :)
Ilustracije su ono što volim raditi, a da bih mogla što bolje prenijeti ideje na papir, potrebni su sati i sati vježbanja i učenja Illustratora. Ako želite savladati neki program za crtanje, baš kao i umjetnici koji crtaju na platnu, morate svaki slobodni trenutak posvetiti svladavanju te vještine. Što više koristite program, više njegovih mogućnosti otkrivate, crtanje je lakše i zadovoljniji ste krajnjim rezultatom.

 Jedina zamka je da što više napredujete sve više se sramite svojih prijašnjih radova i pitate se kako vam je tako nešto moglo biti lijepo, no tako je to vjerojatno u svemu. :)

Ne znam hoću li se jednog dana sramiti ove moje ilustracije i misliti da sam je mogla napraviti bolje, no trenutno sam je odlučila izložiti u dnevnom boravku. Budi u meni želju za putovanjima i proljećem, pa ću uz nju lakše preživjeti još ovih par mjeseci zime.

 Do čitanja!

Broj komentara: 5 :

  1. Baš mi je lijepa ova ilustracija...mislim da je se nikad ne bi trebala sramiti, uvijek su prvi radovi nešto posebno i imaju tu neku posebnu draž...:)
    Pozz...

    OdgovoriIzbriši
  2. U pravu si Renata, prvi su radovi podsjetnici koliko smo napredovali i kako se mjenjamo. Treba ih cijeniti i s vremena na vrijeme otpuhnuti prašinu sa njih :) No ipak, znaš da ima onih nekih, koje najradije ne bismo nikome pokazali :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Divni su,suncani,nezni,...
    Kada neko zna da se igra,igralista su svuda oko nas :) ,mene to raduje i igram se neprestano a vidim i ti.
    Dodaj malo lavande da ti zamirisi ta Provansa,
    kiss

    OdgovoriIzbriši
  4. Predivna ilustracija.

    OdgovoriIzbriši
  5. Ni jedna vještina nije prirođena nego se uči i uporno vježba...tako ćeš i ti u svojim ilustracijama biti sve bolja i bolja iako se iz priloženog može vidjeti i zaključiti da si puno vježbala i postigla zavidne rezultate...odlično izgleda! Samo naprijed!
    Što se tiče prvih radova, mogu reći iz vlastitog iskustva da nije da ih se sramimo, nego jednostavno same uočimo da smo napredovale, a prve radove treba čuvati čisto radi usporedbe koliki je napredak postignut!
    Lp i uživaj crtajući, igrajući se i otkrivajući stalno nešto novo!

    OdgovoriIzbriši

Pišite mi, vesele me vaši komentari :)

 

Keks made Copyright © 2011