Makeover foto albuma

Dobila sam zadatak da ukrasim dva stara albuma. Albumi su imali po sebi mrlje, malo ofucane rubove, vidio se trag vremena na njima, no meni su baš takvi bili lijepi, tako da  nisam na njima htjela raditi velike zahvate i cijele ih obuči u novu tkaniku ili papir. Odlučila sam se za manji zahvat i ukrasila samo prednju stranicu korica.

Ovako su izgledali prije...
A ovako poslije....

Sviđao mi se uzorak na ovom zelenom, tako da sam ostavila da se vidi dio originalnog platna. Ostatak sam obukla u scrap papir i dodala elemente... cvijet izrezan od listova stare knjige, cvjetiće sam izrezala sa punch-erom (gric), a razglednicu sam isprintala. Naravno preuzela sam je od kuda drugdje nego sa The Graphics Fairy bloga. Taj blog je nepresušan izvor prekrasnih vintage fotografija i printeva.


 

A na drugom albumu mi se baš nije sviđao ovaj motiv sa kućicama i drvećem, pa sam cijelu prednju stranu prekrila scrap papirom i odlučila se opet za motiv kućice, no ovoga puta kućice za ptice. I naravno nezaobilazni gumbići, oni su stvarno bili točka i. Bez njih je ova lijeva strana albuma izgledala nekako prazno, nedorečeno i onda kada sam ih poslagala, rekla sam - to je to! :)

Pozdravljam vas do slijedećeg posta! Ah, sutra je petak, jedva čekam vikend! :)

Do čitanja,
Keks

 

Keks made Copyright © 2011