Makeover sata

Za ovakav makeover sata možete koristiti neki stari sat koji vam je već dosadio ili kupiti novi i urediti ga u svom stilu. Bitno je samo da se može rastaviti.
Ja sam jednom prilikom kupila par ovih satova jer su bili povoljniji od samog mehanizma u hobi dučanu. Mogu mi poslužiti kao u ovom slučaju baš kao sat, a mogu ih i rastaviti pa koristiti mehanizam posebno, a okvir i staklo posebno. U svakom slučaju dobro sam tržila :)

Sat je namjenjen malom Viliju koji obožava zemljopisne karte i trenutno uči gledati na sat. Tako se i rodila ideja za poklon.

Sat ćete lako rastaviti, u većini slučakajeva sve što je potrebno je odvrnuti par šarafića sa stražnje strane da biste skinuli okvir i staklo, a zatim skinuti kazaljke.

Složila sam dizajn u veselim bojama, isprintala ga, izrezala, probušila rupu u sredini gdje dolaze kazaljke i zalijepila na podlogu sa obostrano ljepljivom trakom.
Ovdje se stvarno možete igrati sa pozadinama, staviti samo šareni papir, lijepu tkaninu, otisnuti nešto sa pečatim, isprintati neku poruku,...bezbroj je mogučnosti.

Na kraju sam još okvir obojala u bijelo sa lak bojom u spreju, jer mi se inicijalni srebrni okvir nije uklapao u cijelu priču.

I to je to, začas imate novi sat :)


Kada sam već složila dizajn, pripremila sam vam ga za printanje, niže je gumb za preuzimanje. Možda će nekome od vas poslužiti za napraviti isti ovakav sat ili  neku drugu ideju. Promjer je 14 cm, no u rezoluciji je za tisak pa može podnjeti i ako ga malo povećate.
Ono što još meni pada na pamet, kako biste ga mogli iskoristiti, je da ga smanjite i zalijepite na stari CD i napravite fora ukrase za dječju sobu.

http://keksmade.blogspot.com/p/blog-page_21.html#.U3yl6ijuyHM




Javite ako vam posluži za nešto, voljela bih vidjeti što ste vi smislili :)

Do čitanja!


 

Keks made Copyright © 2011