Čestitka - Jagodica Bobica

Vrijeme jagoda je nažalost prošlo, no to ne znači da ih ne možemo pokloniti nekome u obliku čestitke i zasladiti mu dan.

Napravila sam template u Photoshopu, isprintala ga i prema njemu izrezala bazu čestitke. Papir s uzorkom izrezala sam malo manji, tako da dobijem rub.

Jagoda ima bijele cijetove, pa sam i ja svoju ukrasila s jednim i naravno dodala gumbić :) Tekst sam napravila sa pečatom i dodatno ga naglasila sa bijelim embossing puderom.


Za napraviti ovakvu čestitku stvarno ne treba puno vremena, jer može biti vrlo jednostavna obzirom da je njen oblik poseban sam po sebi. Ustvari najviše vremena oduzme izrada predloška, pa ukoliko želite napraviti jednu ovakvu čestitku možete korisiti predložak koji sam ja napravila.




A kako ćete je napraviti:
Za bazu čestitke uzmite papir A5 formata, boju i debljinu odaberite sami koju želite, presavinite ga na pola i tako ćete dobiti A6 format.
Izrežite dio sa predloška označen brojem 1 i namjestite tako da cijeli lijevi rub jagode slijedi onaj rub gdje ste presavinuli papir na pola. Na tom mjestu će donja i gornja strana biti povezane. Olovkom ocrtajte jagodu prema predlošku i izrežite. Zbog toga što je papir prasavinut na pola, možete odjednom izrezati obje strane baze čestike.
Nakon toga odaberite papir u boji ili s uzorkom i izrežite ga prema djelovima s predloška označenim brojem 2.
Nalijepite dijelove na bazu čestike i nakon toga je dodatno možete ukrasiti po želji.

Jednostavno, zar ne! Možete i smanjiti predložak, pa pomoću njega napraviti male privjesnice za poklone.
Nadam se da ćete se baciti na izradu!

Do čitanja!
Keks

 

Keks made Copyright © 2011