Ljubav sve veže

Ovu sam čestitku za vjenčanje radila po narudžbi.
Upute su glasile ovako: "...Njihova pozivnica je u zlatnim bojama, dosta minimalistička i lagano goofy. Oni su jako simpa i otkačeni par... Znam da će ona imati neki crni detalj na bijeloj vjenčanici... pa se možeš kretati dakle s tim bojama... bijelo, crno, zlatno, natur... sve ostalo je po tvom izboru..."

Ja sam se ulovila crnog detalja na bijeloj haljini, a jesam li pogodila - nadam se da jesam i da će se otkačenom paru čestitka svidjeti. Morala sam dodati i malo boje, pa iako je pozivnica zlatne boje, ipak mi se crvena činila najboljim odabirom.


A kako je tekla izrada čestitke? Uh, namučila sam se. Imala sam u glavi što bih htjela, ali naravno nisam imala takvog papira, pa sam imala par neuspjelih verzija s onim uzorcima i bojama koje sam imala. No, nije to na kraju bilo to i završilo je u reciklaži za neki idući projekt.
Zanimljivo je to kod tih papira, koje god boje i uzorke imam, uvijek mi treba baš onakav kakvog nemam i završi na tome da ga napravim sama i isprintam. Tako je na kraju bilo i ovoga puta i - zadovoljna sam. Kako se vama sviđa?



Do čitanja!
Keks

 

Keks made Copyright © 2011