Mornarski swap

Evo vratila se s mora i odmah krenula punom parom, nisam se niti okrenula i već je četvrtak, opet ista strka i zbrka i tjedan proleti začas.


Kako još nisam razmjenila poklone sa svojom swap partnericom Suzanom ne mogu vam pokazati što sam dobila na poklon, no mogu ono što sam ja pripremila za nju. Ustvari imala sam u planu nešto sasvim drugo, no kao što sam već spomenula, plan je propao zbog alata koji nisam mogla iskoristiti kako sam htjela.

Već sam počela pisati post o mojim dojmovima o dotičnom alatu, no predomislila sam se, jer mislim da nije fer napisati loše kritike na osnovi samo jednog pokušaja korištenja. Dajem mu još jednu priliku, malo ću isprobati njegove druge mogućnosti osim rezanja i nakon toga podjeliti s vama svoje mišljenje. Aha! Nisam ni rekla o kojem se alatu radi...radi se o višenamjenskom alatu DREMEL 300.

A evo što sam napravila Suzani za poklon...

Ploču prešanog bambusa pronašla sam naravno na plaži, more ju je izbacilo samo za mene :) Obojala sam je cijelu bijelom akrilnom bojom i dodala nakon toga crvene pruge.


I onda je krenulo razmišljanje....što dalje? Ponjela sam sa sobom ribice koje sam izlila od gipsa misleći da ću ih na moru sigurno nekako iskoristiti i bila sam u pravu. Onda sam još malo sjedila u hladu i razmišljala što ću sad s tom ribicom...htjela sam dodati neki tekst no nisam imala šablone a prostoručno bi mi bilo jako teško pisati po rebrastom drvetu. I onda mi je na pamet pala ova kompozicija - I love fish! Nadam se da Suzana voli ribu :)



Grančicu sam obojala u bijelo i dodala plave točkice i ona mi je poslužila kao slovo I. Za srce sam iskoristila rastvorenu dagnju, obojala je isto u bijelo i dodala prugice da se više ističe oblik srca.


Jastučić je bio u planu, tako da sam za njega imala sve potrebno. Ručno sam ga sašila i dodala u njega vatelin. Može poslužiti kao ukras ili se na njega može staviti koja kap eteričnog ulja i staviti u ormar. Odlično bi bilo staviti lavandu unutra, no nisam imala lavande pa sam se odlučila za ovu verziju.


Kad je sve bilo gotovo, zapakirala sam sve u kartonsku kutiju...

 
I ukrasila sa češerom, školjkicama i malo bijele boje.


i tako je završila moja swap avantura...ustvari još nije završila, još trebamo razmjeniti poklone. Veselim se tome što imamo priliku osobno ramjeniti poklone i upoznati se!


Do čitanja!
Keks

 

Keks made Copyright © 2011