Čestitka za vjenčanje i pitanje za vas


Ponedjeljak je, dan za nove radne izazove. Nadam se da ste lijepo proveli vikend, napravili nešto kreativno i uživali.
Razmišljajući o tome što danas podijeliti s vama, odluka je pala da od sada na dalje ponedjeljak bude dan za čestitke. Tako ćete imati dovoljno vremena do vikenda skupiti sve potrebne stvarčice i okušati se sami u izradi.



Uz same fotografije, koje vam mogu poslužiti kao inspiracija, željela bih s vama podijeliti i  način na koji izrađujem čestitke, detalje koje stavljam na njih, kakav papir koristim i sl.

Da bih to napravila što bolje, trebat će mi vaša pomoć. Dvije su ideje, raditi foto tutorial ili raditi video tutorial. Oboje ima svoje prednosti i mane.
Meni se video tutorial čini zanimljivijim jer se može lakše pratiti , ali od par sam ljudi čula da im se ne sviđaju jer im za neke situacije nisu praktični...kada žele na brzinu škicnuti o čemu se radi, negdje su gdje ne mogu gledati video i sl.


 Svatko tko je barem jednom radio tutorial, zna koliko je vremena i truda potrebno za to. Pripremiti sve potrebno, fotografirati svaki korak, boriti se sa rasvijetom, obraditi fotografije, napisati upute,... zato kada radim tutorial, voljela bih da bude onako kako će se večini svidjeti i biti maksimalno koristan.

Što kažete? Biste li voljeli ponedjeljkom saznati koji tips & tricks o izradi čestitiki i koji biste način odabrali - foto ili video tutorial?
 

 Nestrpljivo čekam vaše odgovore i čitamo se uskoro!

 

 

Keks made Copyright © 2011