Christmas swap

Eto i mene nakon kraće pauze, proletili su mi ovi dani..pa Božić je za 4 dana! Nije fer kako to vrijeme leti, a imala sam toliko planova. Više sreće iduće godine :)

Jučer sam posjetila F.A.F. Žao mi je što nisam mogla doći u subotu, jer kažu naše drage blogerice da je bilo više izlagača i bile su zanimljive radionice, no i nedjeljni posjet bio je pun pogodak. Samim time što sam imala i posebnu misiju - razmjena poklona sa mojim swap parom Mladenom koji radi prekrasne predmete od keramike. 

Evo s čime me Mladen razveselio...

 

Stalak za mirisni štapić, mala ukrasna vaza i pijesak sa Filipina, sve lijepo upakirano u slatku čizmicu. Stalak već ima počasno mjesto na polici i čeka mirisni štapić! Pijesak sa Filipina me toliko oduševio, takve stvarčice su uvijek na mojoj listi suvenira kada idemo negdje na putovanje. Hvala ti Mladene još jednom na prekrasnim poklonima!

A što sam ja smislila za mladena..eh to nije bio lak zadatak. Znate da je najteže smisliti poklon za mušku osobu. Svašta mi je padalo na pamet,ali sam uvijek našla neki praktični razlog zašto ne baš to i na kraju sam smislila nekako univerzalni poklon i pokušavala da bude što neutralniji da se uklopi u Mladenov stan (obzirom da ne znam kako je uređen). Nadam se da se Mladenu sviđa!



Do čitanja!

 

Keks made Copyright © 2011