On je mali, ali je veliki...

...mislim nije više mali ali je dovoljno veliki da ne bude mali. Sjećate se toga?! :)

Kada sam počela raditi poklon za malog Svena, u glavi mi je bila baby blue podloga, pa neki bebi detalji, autići, slonići,...i već sam nalijepila salvetu i počela slagati detalje i onda shvatih - pa Sven nije više mala beba, on je već veeeliki dečko koji slavi 5. rođendan i sigurno mu se neće sviđati da na zidu njegove sobe visi velika zvečka i dječje cipelice. Ništa, nova drvena podloga (sva sreća da imam zalihe), nova salveta i ajmo ispočetka!

E ovo već više odgovara jednom petogodišnjaku...

 

Na drvenoj podlozi izbušila sam rupice s bušilicom, jer mi se dopala ideja da sve zajedno kada se objesi izgleda kao veliki gumb koj je prišiven za zid. Slova sam izrezala od kartona i zalijepila ih na krugove od filca, drvo je od kartona i listići od filca. Privjesnicu sam pričvrstila sa čavlićem, a predvidjela sam da se na nju nalijepi fotografija.


I naravno čestitka u istom stilu. Ona je ustvari vrlo jednostavna, a baš mi se sviđa kako je ispala, drveće sam radila s istim pečatom samo s drugom tintom i s pečatom također napisala sretan rođendan.

Sad samo još čekam Svenovu reakciju :)

Do čitanja!
Keks

 

Keks made Copyright © 2011