Keks made slavi 4. rođendan i slavi cijeli vikend



Ne znam bih li rekla da mi se čini kao da je bilo jučer kada sam napisala prvi post ili da sam iznenađena što je tek 4. rođendan bloga. 
Od toga dana puno se toga promjenilo, a opet neke stvari ostale su iste i ne mogu biti sretnija zbog toga.Moja inspiracija tu je, sa mnom i uz mene i vjerojatno nije niti svjestan da je za veliku večinu svega što sam napravila i postigla, zaslužan upravo on zbog podrške koju mi pruža na svakom koraku koji odlučim napraviti.
Danas je osim rođendana bloga i naša 5. godišnjica braka, pa ću biti kratka i ostatak večeri posvetiti svom dragom. :)
Moj je plan da slavimo cijeli vikend! Pripremila sam poseban poklon sa dvije osobe i poklončiće za svakoga od vas, a ovoga puta družit ćemo se na Facebooku.



Evo što sam vam pripremila
Ako se želite igrati, skok na Facebook i pridružite se slavlju! :)
Pravila su slijedeća:
 
Za besplatno mjesto na radionici - od sada pa do nedjelje 14.09.2014. do 23:59 ostavite komentar na postu na Facebooku i u ponedjeljak ću izvući dva sretna dobitnika.

Za 10% popusta na radionice koje se održavaju u 10. mjesecu - potrebno je prijaviti se na radionicu na Keks made webu od sada pa do nedjelje 14.09.2014. do 23:59 i 10% popusta je vaših

Ako ste se prijavili za radionicu tijekom vikenda da biste ostvarili popust, a dobijete besplatno mjesto na radionici, naravno možete iskoristiti oboje - besplatnu radionicu i popust na neku drugu po vašem odabiru.

Nadam se da je sve jasno :)

Nagradna igra je završila, a dobitnice su:



Uživajte u vikendu!

Do čitanja,




 

Keks made Copyright © 2011