Greetings from London

Ovo je bio tjedan za pamćenje, naravno još uvijek sam pod dojmovima, teško mi je zamisliti da sjedim kod kuće za računalom i da kad izađem van nećemo čitati na koju stranu moramo gledati kada prelazimo cestu, da nećemo kružiti po podzemnoj i ponavljati u sebi Mind the gap!, pokušati presjeći hordu ljudi koja je krenula u jednom smjeru, a mi baš skrenuli u neku malu uličicu, šetati između nizova kučica s bijelim fasadama koje sve izgledaju kao jedna.... bilo je predivno! Nahodali smo se i prepješačili London uzduž i poprijeko. Dobro nismo baš cijeli, ali tako se činilo :)

Imala sam u planu pisati vam svaki dan i stavljati fotkice, da vidite gdje smo sve bili i što smo radili, no od onog trenutka kada sam ušla u hotelsku sobu i ugledala krevet za mene više nije postojao drugi svijet i tako svaki dan :) Tako da ću vam slijedećih dana ukratko ispričati sve događaje. Da,da stižu i fotke sa subotnjeg buvljaka na Portabello Road-u!

Nisam mogla izdržati i na brzinu sam preletila po svim vašim blogovima i vidim da ste svašta lijepo radili ovih dana, jedva čekam da se sjednem i pročitam sve u miru.

Sjećate se da sam prošli tjedan radila čestitke sa vintage motivima, evo jedne koja mi se čini prigodna. Šaljem vam svima pozdrave iz....Zagreba!



O da, nadam se da se vidimo u srijedu na otvorenim danima u NB Hobby-u, veselim se!

 

Keks made Copyright © 2011