Country living sajam - izlagači



Vjerojatno su proljeće i duži dani zaslužni za moje opsesivno pospremanje zadnjih dana. Krenulo je sve sa pranjem i ribanjem terase onih prvih toplih dana, osmišljavanjem kako je urediti, kako nam napraviti ležaljke, koje cvijeće posaditi,...a nastavilo se sa čišćenjem i organizacijom cijelog stana.

Znate one žute minute kada imate potrebu sve oko sebe raščisiti, okrečiti, oprati podove, oribati kuhinju, pobacati stvari koje su se skupile u zimskim mjesecima, preokrenuti spavaću sobu naopako i na kraju staviti rublje van sušiti, otvoriti širom prozore i pustiti da cijeli stan zamiriši po omekšivaču i svježe pokošenoj travi na susjedovom travnjaku.  Baš ta žuta minuta mene drži zadnjih par dana, samo što još nisam stigla do ove posljednje faze gdje sve miriše, a ja ležim na ležaljci s nekom dobrom knjigom u rukama :)

Dok ne dođem do te faze da mogu s vama podjeliti što sam napravila i dati vam par ideja za uređenje,  sjetila sam se da sam vam obećala izdvojiti neke od  izlagača na Country living sajmu čiji radovi su mi se posebno svidjeli.

Nadam se da će i vama biti zanimljivi. Pogledajte svakako i blogove kod onih koji ih imaju ili About stranice, zanimljivo je vidjeti različite priče o ljudima koji stoje iza svega. 

Charlotte Macey - prekrasni tekstilni dekorativni predmeti za uređenje doma ili svakodnevnu upotrebu




Plum & Ashby - kod njihovog štanda sam se zadržala najduže i vratila se par puta, sve je bilo toliko lijepo aranžirano. Proizvode pogledajte na webu.




Abby Monre design - ručno rađeni predmeti od keramike u kombinaciji sa papirom, lanom, čipkom,..

 Annabel Gordon design - dekorativni predmeti od papira i filca



 Igma Artisan - tisak na reciklirano drvo. Prekrasan mi je taj isprani vintage izgled fotografija na drvetu.



Forever England - njih sam već spomenula u prošlom postu, no od viška glava ne boli. Preeeekreasni dezeni tkanina.



 Have a Gardner - rukom crtane ilustracije prenesene na cijeli niz proizvoda. Ova drvena daska za rezanje mi je baš posebna.



Linen Prints - oslikavanje tekstila tehnikom linoreza


Ros Shiers - ilustracije prenesene na cijeli niz papirnatih proizvoda.



Naravno da je bilo još izlagača sa prekrasnim stvarima, no ovo je moj odabir, vjerojatno i prema stilu koji inače volim. Kako su se vama svidjeli, imate li nekog favorita?

Uživajte u nedjelji :)

Do čitanja!


 

Keks made Copyright © 2011