Mislima sam u Provansi

Ovih sam dana daleko od papira, čestitki, šivanja,... sjedim za računalom, crtam i učim. Pokušala sam se odvojiti od računala i napraviti tutorial za čestitku, no jednostavno ne ide, zarobljena sam u digitalnom svijetu :)
Ilustracije su ono što volim raditi, a da bih mogla što bolje prenijeti ideje na papir, potrebni su sati i sati vježbanja i učenja Illustratora. Ako želite savladati neki program za crtanje, baš kao i umjetnici koji crtaju na platnu, morate svaki slobodni trenutak posvetiti svladavanju te vještine. Što više koristite program, više njegovih mogućnosti otkrivate, crtanje je lakše i zadovoljniji ste krajnjim rezultatom.

 Jedina zamka je da što više napredujete sve više se sramite svojih prijašnjih radova i pitate se kako vam je tako nešto moglo biti lijepo, no tako je to vjerojatno u svemu. :)

Ne znam hoću li se jednog dana sramiti ove moje ilustracije i misliti da sam je mogla napraviti bolje, no trenutno sam je odlučila izložiti u dnevnom boravku. Budi u meni želju za putovanjima i proljećem, pa ću uz nju lakše preživjeti još ovih par mjeseci zime.

 Do čitanja!

 

Keks made Copyright © 2011