Vratia se Šime

Vratila sam se s godišnjeg prije dva tjedna i od onda svakodnevno planiram napisati nešto, javiti vam se, pročitati nove postove u blogosferi i vidjeti što ste marljivo radili, no vrijeme leti i ja ne stižem ništa.

Znate kako to ide kada se vratite sa godišnjeg, prvo nam treba par dana da shvatimo gdje smo i da se suočimo sa groznom činjenicom da poslije ručka NE, nećemo ići na plažu, nego ćemo raditi u uredu i čekati da dođe 17:00 sati. A tih 17:00 nikako da otkuca. Ne znam čini li se samo meni, no poslije godišnjeg osjećam se kao u krletci kada moram sjediti na jednom mjestu 8 sati. I tako je prošao prvi tjedan privikavanja na surovu stvarnost, uz naravno raspakiravanje koje kod nas traje danima. Jedna od negativnih stvari kod putavanja, za mene je sigurno pakiranje i raspakiravanje. Kada bi se barem te sve stvari nekim čudom same posložile u ormar.

E nakon toga je došao vikend, spas! U subotu smo se družili na još jednoj papirnatoj kavici, koja je svaki puta sve zanimljivija. Ovoga puta nismo samo čavrljale i uživale u japanskim papirima, nego smo i radile. Dobro, kako tko :) Ja sam ovoga puta zabušavala, jer vani je bilo 800 stupnjeva i nisam mogla ni zamisliti da radim bilo što drugo osim sjedim u hladu i pijem ledeni čaj. No, cure su bile vrijedne i uvezale svoje bilježnice,a ja sam upijala sve korake tako da se mogu baciti na posao čim dođem kući. U međuvremenu se već uspjela i raspasti ta moja bilježnica koju sam napravila, tako da moram usavršiti tehniku. Fotke sa ovog druženja podjelim s vama čim ih sredim, ako u međuvremenu ne dođe neko drugo druženje u fokus. :)

I tako dok smo sjedile na kavi, naravno neizbježna tema bila je prodaja i predstavljanje naših stvarčica i dodatkli smo se i trenutno aktualnog Woohoo-a. Nakon toga odlučila sam da krećem u "proizvodnju" i otvaram dučan! Eto i to je jedan od razloga zašto se nisam javlila još prošli tjedan. Ovih dana predstavit ću vam svoju novu kolekciju jesen-zima, danas je bio fotosession, znači fotke su u studiju i nakon toga slijedi objava.


Nadam se da ste se i vi svi odmorili i uživali u ljetu, čitamo se uskoro !

I za kraj - dašak ljeta na odlasku...




Pozdrav!
Keks

 

Keks made Copyright © 2011