Dizajnirajte sami svoju tkaninu

Kada sam prije par godina otkrila Spoonflower, počela je moja avantura sa dizajniranjem tkanina. Većinom je to dizajn koji radim za neke svoje osobne projekte, no ako me zaintrigira tema katkad se uključim i u natjecanje dizajnera koje imaju na tjednoj bazi, čisto onako iz znatiželje da vidim kako će se drugima svidjeti ono što sam napravila.


Ako niste do sada čuli za Spoonflower, svakako skoknite na njihovu stranicu i istražite je malo. Priča se svodi na to da možete napraviti svoj dizajn i oni će ga otisnuti na tkaninu ili možete odabrati dizajn nekog od brojnih dizajnera i naručiti ga u metraži koja vam je potrebna. Odlično je to što nema minimalne narudžbe, pa možete naručiti i manje od metra tkanine i čak možete birati i vrstu tkanine koju želite.
 
 Ovo je jedan od mojih dizajna, a bila sam ga namjenila za Božićne poklone. Ideja je bila napraviti male romantične jastučiće, pa sam odmah tako i radila dizajn, da u jednoj narudžbi imam i prednju i stražnju stranu.
 


Ovoga puta radila sam jastučnice sa zatvaračem, čini mi se tako praktičnije za održavanje, nego prati cijeli jastuk sa punjenjem.

Jastuke sam sašila od posteljnog platna i punila ih sa poliesterskom vatom, nju možete kupiti u trgovinama sa tekstilom.

 Divni su ispali! Odmah sam si zamislila cijeli dučan popunjen posteljinom i metražom s mojim dizajnom, shabby namještajem i čajnicima :)



 Do čitanja!

 

Keks made Copyright © 2011