Brzinski makeover kutijice

Ne znam kako vi, ali ja sam u nekom od prošlih života sigurno bila hrčak. Mislim da je nevjerojatno što sam sve u stanju spremiti s izlikom Dobro će doći! Kako ne bi sve te stvarčice stajale i skupljale prašinu a I da bih opravdala njihovo skupljanje, odlučila sam baciti se na njihovo uljepšavanje.

 

Do čitanja!
Keks

Uh, kakav tjedan

Ovaj tjedan bio mi je - uh naporan! Ne mislim naporan u smislu da je bio težak, već sam imala toliko aktivnosti kojima sam se veselila, da sam nekako jedva dočekala petak da popusti sve to uzbuđenje.

Početak tjedna bio je u znaku dovršavanja jednog velikog albuma, koji je stvarno bio zahtjevan, no o tome u nekom idućem postu, dok sredim sve fotke.

U srijedu sam bila na snimanju jedne emisije. Kako je ovo bio moj prvi nastup na televiziji, možete zamisliti kako sam bila uzbuđena i kakve su sve pripreme prethodile tom događaju. Sanja Janeš pozvala me kao gosta u emisiju Sanjin kreativni kutak, kako bih predstavila scrapbooking tehniku. Emislija se emitira subotom u večernjem terminu na TV plus, a tema svake od emisija je neka od kreativnih tehnikaMoram reći da je cijelo to iskustvo bilo jaaaako zabavno, od šminkanja prije emisije, dogovora kako ćemo i što ćemo raditi, pa trema par minuta prije nego što je počelo snimanje, pa što ću reći, kako ću reći, pa trenutak kada su mi se napokon prestale tresti ruke :))) Baš me zanima kako će to sve na kraju ispasti! Emisija će se emitirati za 2,3 tjedan, javit ću vam svakako kada je točno da možete pogledati. Iako nisam ni sama još imala priliku pogledati kako je sve namontirano, tako da možda vam i neću javiti termin emitiranja, tko zna kakva sam bila :))
Ono što sam ja shvatila kada sam nabrzinu pogledala dio snimke, je da stalno govorim E sada, morat ću poraditi na tome da izbacim tu poštapalicu. Znate kako smo sami sebi čudni kada se vidimo na nekoj snimci..ne to nije moj glas..ma ne, pa ja tako ne pričam...ja se ne smijem tako... A to smo zaparavo mi, takvima nas drugi vide, a mi se ustvari ne prepoznajemo.

Idući dan vodila sam radionicu klinicima i klincezama, tema nam je bila Izrada pokladnih maski. To je bilo luuudo zabavno, malci cu genijalni, svaki na svoj način. Stvarno je uživancija raditi s djecom, nitko se od njih ne trudi zadovoljiti formu, već rade po svome i mašta im je jedina granica. Evo i fotkica s tog druženja.




Želim vam ugodan ostatak vikenda i kretivan tjedan koji je pred nama!

Do čitanja!
Keks

 

Keks made Copyright © 2011