Otkrit ću vam tajnu...

...gdje se skrivam ovih dana. Ako ste pomislili da sam otputovala negdje i uživam na nekoj pješčanoj plaži ili se šmucam ulicama neke europske prijestolnice, morat ću vas razočarati. Dani mi se i dalje sastoje od svakodnovnog odlaska na posao, kroničnog nedostatka vremena i odlaska u krevet u kasnim satima (ili ranim, kako se uzme), no ja sam sretna, ushićena i puna energije.
Razlog tome je nešto što već duže vremena priželjkujemo, planiramo, "kemijamo" i sada je napokon tu - naš novi stan! I to ne bilo kakav, naš savršeni novi stan :)

Zadnja dva mjeseca svaku slobodnu minutu crtamo, planiramo, obilazimo dučane, učimo, otkrivamo, tako da kada napokon adaptiramo stan prema našim potrebama mislim da ću savladati sve vrste podnih obloga, sve vrste glazura, načina izolacije, vrste boja za zidove,....pa to je cijeli jedan novi svijet. Vjerujete mi, mogla bi se napisati enciklopedija sa svim informacijama koje vam trebaju da biste renovirali ili adaptirali stan.Ako vam treba neki savjet, tu sam :)

Ipak, ništa nije teško kada vidite da sve ono što ste zamislili u svojoj glavi postaje stvarno, osmijeh jednostavno ne silazi s lica. Još uvijek znamo stati, okrenuti se oko sebe s upitnikom iznad glave i reći - to je naš novi stan?

Na fotografije našeg stana morat ćete se još malo strpiti, no u međuvremenu evo par fotki interijera koji me inspiriraju.

Source: 79ideas.org via Ivana on Pinterest

Home of Silje Aune Eriksen / Seen in Norwegian Elle Decor / Photo by Trine Thorsen / Styling by Kirsten Visdal






Minimalistički, svijetlo, bijelo, sa detaljima drveta i sivom/crnom bojom, idealna podloga za kolorističke detalje i zidove pune fotografija u lijepim okvirima. Kako vam se sviđa?


Do čitanja,

Keks

 

Keks made Copyright © 2011