Pokloni za goste na vjenčanju

Ako ste nedavno imali vlastito vjenčanje ili ste samo sudjelovali u organizaciji, onda sigurno znate koliko je detalja na koje treba obratiti pažnju i koliko na kraju ti detalji mogu probiti iznos buđeta koji smo planirali.
Kolegica na poslu se udavala i moram priznati da sam se iznenadila sa cijenama pojedinih ukrasa. Nezahvalno je sada ulaziti u sam dizajn tih dodataka i je li cijena previsoka, sve ovisi o ukusu, a i svatko ima pravo sam odrediti cijenu svog rada i proizvoda, no sve u svemu neke cijene mislim da su stvarno pretjerane.

Kako su pripreme njezing vjenčanja tekle tako ja nisam mogla odoljeti da se ne uključim sa nekim prijedlozima i idejama, pa sam na kraju sa zadovoljstvom sudjelovala u izradi pokona za goste.

Ideje su bile razne, od sapunčića od prirodnih sastojaka,... do lizalica, na kraju su staklenke meda kao poklon bile su logičan odabir, obzirom da se kolegičin otac bavi proizvodnjom meda. Staklenke je samo trebalo lijepo upakirati i tu sam ja došla na red.

U Photoshopu sam dizajnirala ambalažu sa imenima mladenaca, datumom vjenčanja i kratkom zahvalom gostima, isprintala na papiru malo veće gramature i vručim lijepilom zaljepila na poklopac staklenke.

Plan mi je bio staviti cijeli tutorial sa fotografijama, no sve su tako loše ispale da sam samo ove uspjela "spasiti", pa  možda nekoga od vas, ako ste u pripremama za vjenčanje ipak uspiju inspirirati da sami napravite poklone za goste.





Do čitanja,
Keks


 

Keks made Copyright © 2011