Happy Hours u NB HOBBY&ART-u

Evo i ja napokon prikupila sve fotke, pa da vam prepričam kako je bilo. Meni je bilo super! :) Moram priznati da sam na početku imala malu tremu, ali kad smo počeli rezuckati, šivati, lijepiti...bila sam na svom terenu. Ustvari ono čega me bilo najviše strah je, hoću li od silne želje da u 2 sata pokažem koliko je scrapbooking super i što se sve može s različitim alatima, tinatama, embossing puderima,.. na kraju sve zabrljati i možda nekog na taj način odvratiti da barem proba i vidi koliko je to zabavno. Nadam se da sam vas uspjela zainteresirati i da ćete se uskoro hvaliti sa svojim albumima i čestitkama :)

Voljela bih čuti od vas koji ste de družili s nama, kako vam je bilo, jeste li naučili nešto novo, je li vas nešto posebno zainteresiralo, kako vam se sviđa scrapbooking?

A za vas koji nam se niste mogli pridružiti slijede fotke...naravno voljela bih čuti i vaše mišljenje :)

U jutarnjem terminu radila sam veći album, oblijepila ga prekrasnim papirima za scrapbooking i nakon toga kombinirala detalje na njemu, pečati, embossing, cvijetići, ukrasne trake, gumbići...


Zagrijavanje embossing pudera...
Kombinacije s pečatima... svašta smo radili, od pečatiranja s tintom, do pečatiranja sa embossing puderom, pa utiskivanje pečata u embossing puder,...

Evo nas zajedno, svaka u svom svijetu :) Tea je radila prekrasne papuče od filca, žao mi je jedino što nisam mogla pratiti što sve radi, jer su ispale genijalno! Sad kad gledam ovu fotku nije mi jasno zašto sam ja stajala cijelo vrijeme :) a biće zato što sam si na stolicu natrpala svakakvih rekvizita :) Sigurno se pitate kakva je to rozo-crna napravica, to je Sizzix mašina za rezanje, s njom sam rezala ukrase za album i cvijetiće za Teine papuče. Ta mašina je čudo! Reže svakakve materijale, papir, karton, filc, tkaninu,..


Evo zvijezde i u krupnom planu :)
A evo i Teinih prekrasnih papuča...

Ovo je album koji sam radila u popodnevnom terminu. Isto je obljepljen papirima za scrapbooking, a elemente sam rezala naravno na Sizzix mašini i dodatno pečatirala, patinirala tintom i embosirala.


  I za kraj Tea i ja svaka sa svojim rekvizitima u kreativnom neredu :)




That's all folks!

Pozdravljam vas do slijedećeg posta!

 

Keks made Copyright © 2011