Znate li što sam radila ovaj vikend?

Naravno, dovršavala radove koje sam započela prošli :) Vrijeme baš leti, mislila sam da ću sve još prošli vikend završiti, a kad tamo i ovaj mi je bio prekratak.

Prije nego prijeđem na onaj poklon koji sam radila za godišnjicu braka kumovima, htjela bih vam zahvaliti na uvijek lijepim komentarima. :) Baš me  razvesele, kao ono kad stalno škicate u poštanski sandučić da vidite jel vam netko piše, tako ja malo-malo na blog :)

A evo i poklona... kuma je jednom prilikom tražila sat koji bi joj pasao u kuhinji. Iako je gledala satove s motivom maslina, mene je nekako vukla lavanda. Inače bih vjerojatno napravila lavandu u shabby stilu, sa ljubičastom bojom, jer mi je to prekrasna kombinacija, no zid u kuhinji je bordo pa to nikako ne bi pasalo. Tako da sam se odlučila za tamniju varijantu.
 


Još nedostaje mehanizam, no njega moram potražiti jer je tanjur poprilično debel, tako da ne odgovara onaj koji sam već kupila.

Kratki tutorial je u slikama, jer vjerujem da ste već sve snimile što i kako je napravljeno, pa ne trebam posebno opisivati :)




A ipak ću dodati i par riječi, jer sada vidim da nisam sve slikala. Moram se naviknuti na to slikanje step-by-step, mene ponese inspiracija i onda zaboravima, a natrag ne mogu :)

Dakle, napravila sam decoupage sa salvetom, a slova okolo napravila sam sa žigom (obožavam taj žig) i dodala još leptiriće sa druge salvete. Rub sam bojala zlatnom bojom dok je pik traka još bila zalijepljena i nakon što sam skinula traku napravila sam još pruge sa smeđom bojom.. Brojke sam izlila od gipsa, u kalupu, obojala ih smeđom bojom i ukrasila zlatnom konturnom bojom.

I naravno, jedna žlica - bitumena!

 

Keks made Copyright © 2011