Nagrada

Lilly me razveselila i proslijedila mi nagradu. Prva reakcija bila je sreća, onda je sreća splasnula jer me nagrada podsjetila na one mailove koje moraš poslati na još 100 adresa da bi bio sretan cijeli život. Ali što sada, što se mora nije teško, a i Lilly mi je ostavila tako lijepi komentar na blogu da nisam mogla ne odazvati se. I tako kada sam krenula odgovarati na pitanja, ustvari sam shvatila da je ova nagrada super! Pružila nam se prilika da se međusobno bolje upoznamo, a možda i sami sebe, jer iskreno nikada do sada nisam razmišljala o npr. koju kozmetiku najviše volim, to je nekako svakodnevica o kojoj ne razmišljam.

Zato - Hvala ti Lilly na nagradi! Ipak sam jako sretna zbog nje :)))

A evo što Lilly kaže, koja su pravila:

Zadatak je prilično jednostavan! Odgovoriti na nekoliko pitanja i nagradu proslijediti dalje. Pitanja su sljedeća:

1. Zašto si stvorila blog?
2. Koju vrstu blogova čitaš?
3. Imaš li omiljenu marku dekorativne kozmetike?
4. A odjeće?
5. Koji proizvod dekorativne kozmetike ti je najbitniji?
6. Koju boju najviše voliš?
7. Tvoj parfem?
8. Koji film najviše voliš?
9. Koje države želiš posjetiti i zašto?
  

1. Pa ustvari blog sam stvorila pod prisilom. Iako sam pratila razne blogove kojima sam se divila i koji su me inspirirali, nikada mi nije palo na pamet da napravim svoj blog, sve dok mi Tea nije jedan dan stavila bubu u uho, no ta buba kako je ušla, tako je na brzinu i izašla. I tako jedan, drugi put,...i na kraju mi se svidjela ideja da podijelim iskustva i ideje s drugim kreativcima. I evo me - tu sam!
A dobro, nije to bila prisila, to sam rekla više zbog zapleta radnje, to je bio dobronamjerni prijedlog, na kojem sam sada silno zahvalna, ponovljen nekoliko puta :)

2. Pa uglavnom čitam i pratim blogove koji se bave stvaranjem, sve što ima veze sa dizajnom, uređenjem prostora, uradi sam savjetima,...

3. Ja se u principu opće ne šminkam, tako da sam davno odustala od kupovanja dekorativne kozmetike, budući da se u tim rijetkim trenucima kada se šminkam ne želim ukrasiti kozmetikom kojoj je prošao rok trajanja. Moja jedina dekorativna kozmetika je Melem (za usne) :) Tako sam na kraju napravila računicu da mi je isplativije i na kraju ljepše otići na šminkanje za pojedine prilike.

4. U principu, osim one svakodnevne odjeće (traperice i majice) od koje preferiram H&M (iako u zadnje vrijeme imaju sve manje stvari po mom ukusu), volim odjeću koja je nekako drugačija, recimo Desigual. No, ne bih rekla da imam omiljenu marku odjeće, omiljena odjeća mi je ona u kojoj se osjećam ugodno.

5. Hm, kao što rekoh baš se ne šminkam, no kada sam našminkana bitna mi je kozmetika za oči.

6. Ja jednostavno volim sve boje :)

7. Trenutno Flora by Gucci, no moj THE parfem je Bvlgari Omnia Améthyste, taj parfem i ja smo kao jedno. Stvarno, toliko smo se stopili da ja uopće ne znam kako taj parfem miriši.


8. Teško pitanje, volim gledati filmove i u puno njih našla sam ono nešto, čak ne bih mogla izdvojiti niti najdraži film iz pojedinog žanra. 
Početi ću nabrajati kako mi koji padne na pamet, pa vjerojatno su oni prvi i meni najdraži... Breakfast at Tiffany's, City of Angel, Amelie, Diarios de motocicleta, Y tu mama tambien, La Balsa de piedra, Everybodys Fine, Miss Potter, Hotel Rwanda, The Mambo Kings (pjesma koja se proteže kroz cijeli film mi je toliko mrak, da bih film mogla gledati beskonačno) iiiiii..... Julie & Julia - ovo je obvezno štivo za svaku blogericu :)))


 9. Egipat, zato što sam od kada znam za sebe opčinjena piramidama, Peru, Meksiko iz istog razloga, volim stare kulture. Prošle godine bili smo dragi i ja na proputovanju Europom, tako da mi se ostvarila želja i obišli smo Portugal uzduž i poprijeko, a ujedno doživjeli i Italiju, Francusku i Španjolsku. To je bilo putovanje! 
I željela bih ići u Laponiju vidjeti Djeda Mraza :)
Ustvari ja bih na put oko Svijeta! Toliko je predivnih djelova naše Planete, da je šteta ne vidjeti ih sve.


Eto, to sam bila ja :) Lilly hvala ti još jednom na nagradi, uživala sam u ovom ponovnom otkrivanju sebe :)


A sada, tko preuzima nagradu...
Tea
Sandra
Martina
Tena
Izzy
Eda
Decor mamma
i Lilly vraćam je i tebi, možda nije po pravilima, ali ne mogu si pomoći :)



 

Keks made Copyright © 2011