Hugs, kisses & tutorial

Ovoga puta fotke baš i nisu reprezentativne, no oprostit ćete mi, naime nisam kriva ja nego to što rano pada mrak :) Morati ću promjeniti radne navike i početi cikom zore fotkati.
Mučile su me te loše fotografije, pa sam se ustala cikom zore da napravim nove :) Barem one finalne čestitke. Ovako je već bolje!


Sada kada gledam ovu čestitku, čini mi se da bi bila ljepša bez gornjeg dodatka, samo točke i tekst, no nisam htjela ništa mjenjati u tutorialu, od viška glava ne boli a i možete iskoristiti ovakav ukras za nešto drugo :)
Na bazu čestitke otisnete tekst, ako nemate pečat možete napisati nešto rukom ili ako kroz vaš printer prolazi deblji papir i isprintati.
Sa gumicom na olovci napravite točke sa tintom. Prvo jednu boju, pa drugu.

Izrežite krug od papira i unutar kruga izrežite srce. Obojajte krug tintom koju ste koristili za točke. Naravno ovdje možete i izrezati srce posebno, pa ga zalijepiti na krug. Isto tako ne morate bojati tintom, možete flomasterom, temperama,...ili jednstavno izrezati iz papira u boji. Bojanje tintom je samo način da imate ukras iste boje i nijanse kao što su točke na donjem dijelu.

Izrežite komad papira isti kao što koristite za bazu čestike i odrežite na jednom djelu rubove, tako da dobijete privjesnicu. 
Obojano srce zalijepite na još jedan krug, on će vam služiti kao podloga da možete ispod zalijepiti ljepljivi jastučić, a da se ne prozire kroz srce u sredini.

Zalijepite krug sa srcem na privjesnicu i sve zajedno na čestitku.

Točke ne moraju biti savršeno otisnute, upravo to i je čar rada s pečatima. Iako je matrica ista, svaki otisak je bar malo drugačiji.


Do čitanja!



 

Keks made Copyright © 2011