Iskonstrukcije - domaća online zajednica za kreativce

"Iskonstrukcije su mjesto koje okuplja istraživače koji ne znaju odustati. Sveznalice koje uvijek znaju najbolje. Kreativce koji sve vole raditi sami. Jednostavno, ekipu koja voli stvarati." 

Tako Iskonovci opisuju svoj novi portal, domaću online DIY zajednicu Iskonstrukcije.hr.

Mene je vijest o pokretanju ovog portala zaista razveselila, pa se nadam da ima svijetlu budućnost i jedva čekam vidjeti koje će nam novosti i mogućnosti još donjeti. Spominje se i pokretanje televizijskog kanal Iskonstrukcije.tv na Iskonovoj IPTV platformi, a pored toga i sadržaj na zasebnom YouTubeu kanalu. 
Rekla bih da je DIY scena napokon dobila pažnju koju zaslužuje, a na kreativcima je sada da iskoriste priliku i pomognu da cijela priča zaživi.

Za sve vas koji ste do sada željeli podijeliti svoje ideje i radove, a nije vam se dalo zezati sa otvaranjem i pisanjem bloga ili ste objavljivali radove putem Facebooka, mislim da je ovo odlično rješenje. Iz vlastitog iskustva znam da je otvaranje profila gotovo u par minuta, a postavljanje sadržaja je intuitivno i jednostavno. 
Čak ako i ne želite postavljati sadržaj, možete otvoriti profil i pretplatiti se na novosti pojedinih instruktora, lajkati pojedine instrukcije ili ih podjeliti na društvenim mrežama. Probajte svakako!

Osim činjenice da će se napokon na jednom mjestu moći okupiti svi naši kreativci, veseli me i to što sam imala priliku biti prvi Gost instruktor i tako podržati cijelu ideju.

Na mom profilu možete pronaći dva Božićna tutorijala i biti će ih još, pa skoknite, pogledajte i pratite :)





 Što kažete, koji su vaši dojmovi? Hoćete li se uključiti i podržati ideju?

Do čitanja,



 

Keks made Copyright © 2011