Ruzinavi brod za prvi dan ljeta

Ovih dana uživam u mirisu mora. Jedna od omiljenih razbibriga mi je šetnja po stijenama i skupljanje školjkica, kamenčića i komada drveta i grančica koje je more izbacilo na obalu.

Tako sam i sada krenula u potragu, tim više što sam trebala skupiti materijal za poklon za svoju swapicu Suzanu, a alat koji sam uzela za izradu poklona koji sam prvotno zamislila otkazao je poslušnost i ostavio me na cjedilu. Tako sam morala smisliti novi poklon, no o tome više u slijedećem postu.

Od kada smo stiglu u našu kučicu na moru, borimo se s time gdje smo stavili koje ključeve i stalno smo u potrazi za njima. Tako sam nam odlučila od komada naplavljenog drveta, jedne grančice, špage, par pužića i malo akrilne boje napravila sam nam stalak za vješanje ključeva.

Ovakvi dekorativni elementi najdraži su mi u kući na moru, baš unose dio okoliša u samu kuću i imaju neku čar takvi nesavršeni.







Ovo je bilo tek kratko prigodno javljanje za prvi dan ljeta, a sada gibam dalje jer oko mene skače mojih troje nećaka i jednostavno mi je nemoguće skoncentrirati se da napišem više od ovih par rečenica :)))

Šaljem vam slane pozdrave!
Keks

 

Keks made Copyright © 2011