Happy...

Znate kako kažu da su u postolara najlošije cipele... e pa tako je i kod mene! Ja nemam niti jednu čestitku u rezervi kada bi htjela na brzinu nekoga iznenaditi ili za one situacije kada se zadnji čas sjetite da ste negdje pozvani. E pa tako je bilo do danas, od sada imam i ja asa u rukavu!
Ovih sam dana malo isprobavala sve šablone koje imam i malo eksperimentirala s tehnikama. Na kraju mi je ostala hrpa papira s različitim uzorcima, cvijetići,.. pa sam naravno odlučila sve to iskoristiti i napraviti čestitke. Nema šanse da se i milimetar papira baci!
Meni se moj dragi smije kad se ja ljutim kako u svim tim tutorialima troše taj papir k'o ludi. "Pa dobro kaj nije mogla pomaknuti taj krug na rub, gle koliko joj je sad papira propalo!" :))

Nakon kombiniranja papira došao je i trenutak da stavim neku poruku na čestitku. Smišljala sam što napisati, a da bude univerzalno, za te neočekivane situacije i nekome želiš nešto Sretno.. i tako sam i napisala Happy. A što? Pa nije ni bitno, bitno da je od srca!

A još nešto, jeste vidjeli vi tu Martinu. Stalno se čudi i pita kako sam ja to napravila :)) I ja bih vrlo rado to podjelila s vama, no još nisam smislila način kako napraviti kvalitetan tutorial za izradu čestitke u fotkama. Previše je detalja, pa onda zaboravim slikati i na kraju nije to to. Filmići su super za tako nešto, moram improvizirati neki studio!
No to znači da dragi mora biti tiho dok ja snimam, nema šetnje po stanu,.. :) Hm, možda ipak da se ja skoncentriram na fotkanje :)

Draga Martina zovem te na kavicu i kolače kod mene i da zajedno rezuckamo i lijepimo papire i sveeee ću ti pokazati! A zovem te ovako javno, tako da ne možeš odbiti :))))

Sretan vam utorak! :)

 

Keks made Copyright © 2011