Bon Voyage à Paris

Inspiraciju za ovaj paketić pronašla sam u putovanju u Pariz. Sastoji se od 4 privjesnice ukrašene s obje strane i dvije kuvertice sa malom karticom unutra. Izrezala sam 6 jednakih kartica od kartona i nakon toga se igrala s pečatima i smeđom tintom.


S privjesnicama se npr. može ukrasiti album sa slikama s putovanja. Kuvertica se zaljepi u album, a privjesnica se nakon toga slobodno može izvaditi iz nje. Na privjesnicu  se napiše opis nekog događaja sa fotografije ili neke misli, rečenice,...nešto što nas podsjeća na to putovanje i želimo se toga sjećati.


Ili recimo ponesemo privjesnice sa sobom na putovanje i na njih zapisujemo događaje, dojmove,...i zalijepimo ih u dnevnik putovanja.



Ili recimo budemo romantični i ljubavi našeg života, s kojim putujemo, objesimo na vrata privjesnicu s porukom da je ovo putovanje ostvarenje naših snova :)


A tu su i pisamca. Meni je uvijek super poslati jedno pismo samoj sebi, tako imam uspomenu s putovanja koja je pravi suvenir, jer ima poštanske marke te zemlje s datumom našeg putovanja.
A da ne govorim o iznenađenju kada par dana nakon povratka primite podsjetnik na prelijepo putovanje.


No, ova mala pisamca možete poslati i nekoj dragoj osobi koja voli vintage stvarčice i zaljubljena je u romantični Pariz.


Ili s njima također ukrasiti album sa slikama s putovanja...


Sada kada sam se uživila i mislima sam već negdje ispod Eiffelovog tornja, moram vam reći da je ne idem ovih dana u Pariz....no znam nekoga tko ide i nadam se da će mu se poklon svidjeti :)

Do čitanja!
Keks

 

Keks made Copyright © 2011