Poklon za Božićne blagdaneČim sam vidjela ovu salvetu u dučanu odmah sam se zaljubila u nju. Snješko mi je genijalan :) Ovakav ukras napravi se vrlo brzo, a to i čokolada mislim da su super kao znak pažnje za blagdnansko darivanje.

Drvenu letvu prepilila sam, zaoblila gornji rub i obojala u bijelo. Naljepila salvetu decoupage ljepilom i po rubovima stavila umjetni snijeg u obliku paste. Malo špage, gumbića, ukrasnih vrpca kojih vam je ostalo od umatanja poklona i to je u principu to.

Nadam se da ću ove godine sve poklone za svoje najdraže uspjeti napraviti sama, to je moja Božićna želja :) Počela sam popisivati kome bi se što moglo svidjeti od onoga što mogu napraviti, sad još samo treba vremena za realizirati to sve. Ono što mi se mota po glavi su mirisni sapunčići, mirisne svijeće, za klince ukrašeni notesi,...možda neki album sa slikama i ukrašen na Keks način,...još par dana razmišljam, a onda se bacam na posao.


Čime ste vi mislili razveseliti ove godine obitelj i prijatelje? Imate li kakav dobar prijedlog?
Do čitanja,
Keks

Broj komentara: 6 :

 1. Stvarno je genijalan snješko :)) Ja sam baš danas kupila 2 prozirna staklena duguljasta tanjura i ukrasiti ću ih za baku i nonu :) Tanjur može stajati samostalno negdje ili se mogu na njemu staviti neki keksići ili neke druge sitnice :))

  OdgovoriIzbriši
 2. genijalan je! i ja bi takvoga! moji ne vole ručne radove vise vole kupovno

  OdgovoriIzbriši
 3. ovo je tako slatko!
  a ja ću ove godine šiti poklone, moram čekati slijedeći tjedan kad su svi u školi ujutro

  OdgovoriIzbriši
 4. Snješko je odličan... I ja nešto raduckam, sličnog tipa.... možda stignem i poslikati.

  OdgovoriIzbriši
 5. Presladak Snješko... ja malo heklam, malo slikam, malo svašta nešto... nisu mi problem pokloni za žene nego za ove moje izbirljive muškarce:(

  OdgovoriIzbriši
 6. divan je,i ja sam pokupovala neke slatke,ali jos uvek nemam ideje kome sta pokloniti.Ja pravim a posle cu videti kome sta nameniti.Kod nas je nocas napadao sneg i sad mogu da uzivam u pravom zimskom ugodjaju:))

  OdgovoriIzbriši

Pišite mi, vesele me vaši komentari :)

 

Keks made Copyright © 2011