Čestitka za krštenje

Kada se radi o čestitkama za krštenje, uvijek se dvoumim koji motiv staviti. Religiozni motivi su mi nekako strogi i ne volim baš raditi s njima. Ustvari nije da ne volim, nego me ne inspiriraju i ne znam kako bih ih uklopila.
Olakotna okolnost u cijeloj priči je da su čestitke većinom za djecu, tako da se onda mogu igrati sa dječjim motivima, a čestitka je i dalje prigodna.

Sjećate se onog pečata Just like an angel? Mislim da mi je on postao omiljeni baš za čestitke za krštenje. Sa dizajnom čestitke se mogu igrati, mjenjati boje, ukrase,... a sam tekst je onda prigodan zbog toga što se spominju anđeli. A i baš je dječji, jer ti mali kikići i jesu mali anđeli.

Ovo je verzija za jednog malog dječaka....


Inače baš nisam osoba koja bi pretjerano koristila perje kao ukras, no za ovu čestiku je kao stvoreno jer je taaaaako mekano i nježno baš kao te male bebice. A i anđeli imaju perje :) Eto to je moje najveće dostignuće što se tiče asocijacija na religiozne motive :)

Do čitanja!
Kek's

Broj komentara: 17 :

  1. U potpunosti te razumijem oko religioznih motiva - koristi ono uz što se osjećaš ugodno, ono što si ti... Čestitka je posve "pogeđena", a flufnasto pero je odličan akcent! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Svemu rečenom s tvoje i Ivonine strane, nije potrebno ništa dodati, jer se u potpunosti slažem sa svime. Čestitka je predivna!

    Lijep pozdrav :))

    OdgovoriIzbriši
  3. doseg je dosegnut. ne treba više i dublje dosizavati (ili kako se to već kaže:) dosegnuto je savršenstvo. prisegni da nećeš dublje dosizati :)))) odlična čestitka keksiću!

    OdgovoriIzbriši
  4. prekrasno, čisto savršenstvo :) :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Joooj, kako dobra čestitka! I ja se slažem da ti religiozni motivi ne inspiriraju baš, a ova ideja je odlična!

    OdgovoriIzbriši
  6. Pa dobro,da te ja pitam :S kojim se ti vjetrenjačama boriš?Što tebe muči???...Kad je to sve anđeoski jasno!Čak što više,meni je ova čestitka toliko neutralna da može biti za sve prigode.

    Ali to sam pak opet samo ja.Meni vjetar ne puše,a vjetrenjače miruju.

    OdgovoriIzbriši
  7. Baš mi se svidja, kako si uklopila perje i pečat. Stvarno djeluje mekano i nježno, krhko. Ljepo.

    OdgovoriIzbriši
  8. Prekrasna je, jako volim anđele :)
    Pozdrav

    OdgovoriIzbriši
  9. Tako je fluffy! Sve je pogođeno ništa ne bi mjenjala.

    OdgovoriIzbriši
  10. Ja bih ovako nešto i sebi poslala, makar su moje krstitke bile... auuuuuuu... :D Odlična je, totalno po mom ukusu! :D Cmok!

    OdgovoriIzbriši
  11. Wow! Predivna je, malo umjetnicko djelo:-))

    OdgovoriIzbriši
  12. Preslatko!!! I za sve prigode!!! A ovo pufičasto pero je pun pogodak! Daj, ne muljaj, pa svi znamo da ti obožavaš perje, ne se sramitit mici, onaj tvoj pernati šešir koji si imala prošli puta je wow!!! A tek onaj tvoj pernati šal! I kišobran :-)))

    OdgovoriIzbriši
  13. ja jednostavno obožavam tvoje čestitke:))....i uvijek se iznova divim kako sve to smisliš i poslažeš tako da izgleda lijepo ali nikad prenakićeno:)).....preje se zaista super uklopilo,kuhari bi rekli sljubilo se s čestitkom:))...

    OdgovoriIzbriši
  14. Uuuuuuuuuu jako dobroooo! Uvijek kad navratim neko lijepo iznenađenje na tvom blogu! Super mi je novi izgled bloga! Pozzz

    OdgovoriIzbriši
  15. Čestitka je anđeoski predivna!! Imaš stvarno istančan osjećaj za detalje i kompoziciju..

    OdgovoriIzbriši

Pišite mi, vesele me vaši komentari :)

 

Keks made Copyright © 2011