Bon Voyage à Paris

Inspiraciju za ovaj paketić pronašla sam u putovanju u Pariz. Sastoji se od 4 privjesnice ukrašene s obje strane i dvije kuvertice sa malom karticom unutra. Izrezala sam 6 jednakih kartica od kartona i nakon toga se igrala s pečatima i smeđom tintom.


S privjesnicama se npr. može ukrasiti album sa slikama s putovanja. Kuvertica se zaljepi u album, a privjesnica se nakon toga slobodno može izvaditi iz nje. Na privjesnicu  se napiše opis nekog događaja sa fotografije ili neke misli, rečenice,...nešto što nas podsjeća na to putovanje i želimo se toga sjećati.


Ili recimo ponesemo privjesnice sa sobom na putovanje i na njih zapisujemo događaje, dojmove,...i zalijepimo ih u dnevnik putovanja.



Ili recimo budemo romantični i ljubavi našeg života, s kojim putujemo, objesimo na vrata privjesnicu s porukom da je ovo putovanje ostvarenje naših snova :)


A tu su i pisamca. Meni je uvijek super poslati jedno pismo samoj sebi, tako imam uspomenu s putovanja koja je pravi suvenir, jer ima poštanske marke te zemlje s datumom našeg putovanja.
A da ne govorim o iznenađenju kada par dana nakon povratka primite podsjetnik na prelijepo putovanje.


No, ova mala pisamca možete poslati i nekoj dragoj osobi koja voli vintage stvarčice i zaljubljena je u romantični Pariz.


Ili s njima također ukrasiti album sa slikama s putovanja...


Sada kada sam se uživila i mislima sam već negdje ispod Eiffelovog tornja, moram vam reći da je ne idem ovih dana u Pariz....no znam nekoga tko ide i nadam se da će mu se poklon svidjeti :)

Do čitanja!
Keks

21 komentar :

  1. Nadam se da ćeš uskoro na neko lijepo putavanje s ljubavi svog života te da ćeš nam pokazati sve ovo u stvarnosti :). Prelijepo je

    OdgovoriIzbriši
  2. Ovo če biti prekrasan poklon.
    Pozdrav.

    OdgovoriIzbriši
  3. Divne su, prekrasne!
    Prekrasan mi je tvoj novi look bloga.

    Lijep pozdrav:)

    OdgovoriIzbriši
  4. Samo jedno - Superbe! Sigurna sam da će se svidjeti putnici ili putniku :)) Nekako mislim da je putnica u pitanju.
    Pozz :))

    OdgovoriIzbriši
  5. prekrasno, obožavam Paris :) :)

    OdgovoriIzbriši
  6. "No, ova mala pisamca možete poslati i nekoj dragoj osobi koja voli vintage stvarčice i zaljubljena je u romantični Pariz." - ovo sad lijepo izbriši i napiši: "No, ova mala pisamca možete poslati i Tei :))))) jer ona obožava Pariz i sigurno će mu se vratiti pa će joj trebate ove prelijepe scrapbook divotice. Mmmmmm, divno!!!!

    OdgovoriIzbriši
  7. Ma izgledaju tako dobro!!!!

    OdgovoriIzbriši
  8. aaaaa, meni treba ovaj set... imam zbilja potrebu za njim... idem u pariz početkom srpnja, ovo je savršeno... pliz, donesi u subotu, samo mi javi kaj košta da pripremim novčeke... weeee, prekrasnooooo :-)))

    OdgovoriIzbriši
  9. Odakle li samo crpiš ove prekrasne ideje... savršen poklon:))

    OdgovoriIzbriši
  10. Kako je to lijepo!Ovo je divno.Divno!

    OdgovoriIzbriši
  11. Tvoja mašta nema granica! Stvarno zanimljivo i jako lijepo! Bravo!!!

    OdgovoriIzbriši
  12. Ne, ne, ne... Sa ovim prekrasnim stvarčicama ti ZASLUŽUJEŠ da odeš u Paris, jer jedino bi nam ti tako dobro predočila sve svoje emocije i doživljaje.. Svejedno, tko god dobio ovaj poklončić (tko putuje tamo) može biti vrlo ponosan, a mou mu slobodno i svi Parižani zavidjeti.. Draga, ovo je predobro!!
    Pozz..

    OdgovoriIzbriši
  13. Predobro šteta što ne putujem u Pariz

    OdgovoriIzbriši
  14. ovo je predivno:)....VRH!!!...
    odmah si poželim gomilu takvih i sličnih pečata ali se smrznem na pomisao o eventualnoj cifri za tako šta:)))....
    da ne idem sad na post o makeoveru bloga tu ću napisati da ti blog sad izgleda svjetski:))).....

    OdgovoriIzbriši
  15. čarobno lep komplet :D, želim i ja u Pariz posle ovog posta :)))

    OdgovoriIzbriši
  16. Čuj darling! Ne putujem u pariz i da znaš da me baš briga za to! I neću te sad opet hvaliti jer znaš da sam od ovih tvojih divotica u transu i da sam skoro prestala disati! I sad ti pred svima mogu samo reći ovo: čuvaj se, pripremi se jer ovo se zove savršenstvo i ovo me moraš naučiti jer me se nećeš riješiti do kraja života!!! Dakle, što prije kreneš to bolje :-)))

    OdgovoriIzbriši
  17. Bez teksta sam ostala, pa ovo je predivno :)))

    OdgovoriIzbriši

Pišite mi, vesele me vaši komentari :)

 

Keks made Copyright © 2011