Bon Voyage à Paris

Inspiraciju za ovaj paketić pronašla sam u putovanju u Pariz. Sastoji se od 4 privjesnice ukrašene s obje strane i dvije kuvertice sa malom karticom unutra. Izrezala sam 6 jednakih kartica od kartona i nakon toga se igrala s pečatima i smeđom tintom.


S privjesnicama se npr. može ukrasiti album sa slikama s putovanja. Kuvertica se zaljepi u album, a privjesnica se nakon toga slobodno može izvaditi iz nje. Na privjesnicu  se napiše opis nekog događaja sa fotografije ili neke misli, rečenice,...nešto što nas podsjeća na to putovanje i želimo se toga sjećati.


Ili recimo ponesemo privjesnice sa sobom na putovanje i na njih zapisujemo događaje, dojmove,...i zalijepimo ih u dnevnik putovanja.Ili recimo budemo romantični i ljubavi našeg života, s kojim putujemo, objesimo na vrata privjesnicu s porukom da je ovo putovanje ostvarenje naših snova :)


A tu su i pisamca. Meni je uvijek super poslati jedno pismo samoj sebi, tako imam uspomenu s putovanja koja je pravi suvenir, jer ima poštanske marke te zemlje s datumom našeg putovanja.
A da ne govorim o iznenađenju kada par dana nakon povratka primite podsjetnik na prelijepo putovanje.


No, ova mala pisamca možete poslati i nekoj dragoj osobi koja voli vintage stvarčice i zaljubljena je u romantični Pariz.


Ili s njima također ukrasiti album sa slikama s putovanja...


Sada kada sam se uživila i mislima sam već negdje ispod Eiffelovog tornja, moram vam reći da je ne idem ovih dana u Pariz....no znam nekoga tko ide i nadam se da će mu se poklon svidjeti :)

Do čitanja!
Keks

21 komentar :

 1. Nadam se da ćeš uskoro na neko lijepo putavanje s ljubavi svog života te da ćeš nam pokazati sve ovo u stvarnosti :). Prelijepo je

  OdgovoriIzbriši
 2. Ovo če biti prekrasan poklon.
  Pozdrav.

  OdgovoriIzbriši
 3. Divne su, prekrasne!
  Prekrasan mi je tvoj novi look bloga.

  Lijep pozdrav:)

  OdgovoriIzbriši
 4. Samo jedno - Superbe! Sigurna sam da će se svidjeti putnici ili putniku :)) Nekako mislim da je putnica u pitanju.
  Pozz :))

  OdgovoriIzbriši
 5. prekrasno, obožavam Paris :) :)

  OdgovoriIzbriši
 6. "No, ova mala pisamca možete poslati i nekoj dragoj osobi koja voli vintage stvarčice i zaljubljena je u romantični Pariz." - ovo sad lijepo izbriši i napiši: "No, ova mala pisamca možete poslati i Tei :))))) jer ona obožava Pariz i sigurno će mu se vratiti pa će joj trebate ove prelijepe scrapbook divotice. Mmmmmm, divno!!!!

  OdgovoriIzbriši
 7. aaaaa, meni treba ovaj set... imam zbilja potrebu za njim... idem u pariz početkom srpnja, ovo je savršeno... pliz, donesi u subotu, samo mi javi kaj košta da pripremim novčeke... weeee, prekrasnooooo :-)))

  OdgovoriIzbriši
 8. Odakle li samo crpiš ove prekrasne ideje... savršen poklon:))

  OdgovoriIzbriši
 9. Kako je to lijepo!Ovo je divno.Divno!

  OdgovoriIzbriši
 10. Tvoja mašta nema granica! Stvarno zanimljivo i jako lijepo! Bravo!!!

  OdgovoriIzbriši
 11. Ne, ne, ne... Sa ovim prekrasnim stvarčicama ti ZASLUŽUJEŠ da odeš u Paris, jer jedino bi nam ti tako dobro predočila sve svoje emocije i doživljaje.. Svejedno, tko god dobio ovaj poklončić (tko putuje tamo) može biti vrlo ponosan, a mou mu slobodno i svi Parižani zavidjeti.. Draga, ovo je predobro!!
  Pozz..

  OdgovoriIzbriši
 12. Predobro šteta što ne putujem u Pariz

  OdgovoriIzbriši
 13. ovo je predivno:)....VRH!!!...
  odmah si poželim gomilu takvih i sličnih pečata ali se smrznem na pomisao o eventualnoj cifri za tako šta:)))....
  da ne idem sad na post o makeoveru bloga tu ću napisati da ti blog sad izgleda svjetski:))).....

  OdgovoriIzbriši
 14. čarobno lep komplet :D, želim i ja u Pariz posle ovog posta :)))

  OdgovoriIzbriši
 15. Čuj darling! Ne putujem u pariz i da znaš da me baš briga za to! I neću te sad opet hvaliti jer znaš da sam od ovih tvojih divotica u transu i da sam skoro prestala disati! I sad ti pred svima mogu samo reći ovo: čuvaj se, pripremi se jer ovo se zove savršenstvo i ovo me moraš naučiti jer me se nećeš riješiti do kraja života!!! Dakle, što prije kreneš to bolje :-)))

  OdgovoriIzbriši
 16. Bez teksta sam ostala, pa ovo je predivno :)))

  OdgovoriIzbriši

Pišite mi, vesele me vaši komentari :)

 

Keks made Copyright © 2011