Večernja matineja

Znam, znam..javljam zadnji čas, ali iskreno potpuno sam do danas ujutro zaboravila da je danas subota i da je danas dan D ili dan T..kao TV :)


Subota, 19.03.2011. u 20:30
TV Plus
Emisija: Sanjin kreativni kutak
Tema: Scrapbooking i izrada čestike
Gost: Ivana Matijevac aka Kek's made :)

Ako propustite ovaj termin, repriza je sutra u 17:30.

Eto još stignete pronaći program na vašim prijemnicima, a obzirom da smo ušli u novu eru emitiranja TV signala nećete čak morati ni visiti s krova i okretati antenu :)

Voljela bih da podjelite samnom svoje dojmove nakon emisije, kako vam se svidjelo (ne ja, nego emisija), je li vam bilo zanimljivo, jeste uspjeli poloviti sve i tako to...

A ja se sad idem spremiti za matineju, svečano obući, ispeći kokice, otvoriti šampanjac..hahaha..a čujte meni je ovo kao da igra nogometna repka u finalu svjetskog prvenstva :)))

Joj pa imam veću tremu nego kada sam išla na snimanje!

Ovoga puta - do gledanja ;)
Kek's

Broj komentara: 12 :

  1. Jooooj super :) Gledamo te svakako. Bravo bravo... Kissy kissy

    OdgovoriIzbriši
  2. Unatoč traženju signal do mene još nije došao, tako da te nažalost neću gledat :(((

    OdgovoriIzbriši
  3. Pa čestitam, draga moja i bilo bi te lijepo vidjeti na djelu, ali nemam pojma koji je to kanal tv-plus, imam max-tv ali nisam vidjela taj program...bit će mi jako žao ako ga ne nađem pa neću moći pogledati "Sanjin kreativni kutak"!
    Pusaaa

    OdgovoriIzbriši
  4. Joooj, tako mi je drago da sam sasvim slučajno i to u zadnji čas pročitala tvoju informaciju! Mici, bila si fantastična!!! Baš sam s guštom gledala emisiju! I jako si mi bila slatka... kako ona brižljivo čuva trakicu i trokutiće od papirića i ništa ne baca! oduševila si me, kao i uvijek! Čestitam ti od srca i šaljem najveću pusu na svijetu!!!

    OdgovoriIzbriši
  5. aaaaaaaaaaa, propustila sam ovaj danas, ali ču se sutra uvaliti svojim curkama u sobu, jer one imaju TV plus. Moram si odmah zapisati na papirić. Pišemo si :))

    OdgovoriIzbriši
  6. Uh, pa dobro je bilo na kraju, nije mi baš tako čudno bilo gledati sebe, kako sam mislila :) Hvala ti Martinko, baš mi je drago da si uspjela uloviti! a treba štedjeti papir :) Sandrić ti sutra repeticije! :)
    Hvala vam svima na podršci, ustvari nisam uopće razmišljala da signal nije dostupan u cijeloj HR i da nećete moći gledati. Ali napravim ja jedan dan tutorial u svom aranžmanu, tako da vidite što smo radili. :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Za nas koji te nećemo moći gledati, plizzzz jedan tutorijal!!!
    tnx

    OdgovoriIzbriši
  8. @ Sanja, naravno, stiže i tutorijal!
    @ melanzana, nadam se da će ti se svidjeti :)

    OdgovoriIzbriši
  9. ne samo da nemam TV Plus nego danas cijeli dan nisam mogla na internet te sam propustila pravovremenu informaciju o emisiji... eto ti suvremenog doba. bah... i sada sam tužna :(
    ali drago mi je da si ti zadovoljna emisijom i sama sobom.

    OdgovoriIzbriši
  10. nazalost,nisam te mogla gledat,smrc

    OdgovoriIzbriši

Pišite mi, vesele me vaši komentari :)

 

Keks made Copyright © 2011