Poklon za Aleksa

Drvene pločice su mi definitvno postale omiljena podloga za ukrašavanje. Ova konkretno je veličine 20x40 cm i nije baš mala pločica, no predviđena je kao ukras za vrata, pa dimenzije taman odgovaraju da nije ni prevelika ni premala.
Uz pločicu ide i odgovarajuća čestitka, a Isseta je tu zato što je jednostavno obožavam i ona nije za poklon, ona je samo moja! :)
Kada smo bili u Munchenu, u BMW-ovom muzeju, morala sam uzeti cijelu kolekciju u nekoliko boja i naravno slikati se u pravom autu. Da cijena nije tolika kolika je, sigurno bi kroz Zagreb jurcala u jednoj ovakvoj, još bih otraga dodala onaj kofer koji su furali umjesto prtljažnika i naravno dodala joj koji cvijetić :)

Do čitanja!
Keks

Broj komentara: 6 :

 1. Baš je superrr!!! Slažem se s tobom da je drvo najbolja podloga, a ti si svoju pločicu prekrasno uredila i sviđa mi se :)))
  Bit će lijep ukras na vratima!
  Lp

  OdgovoriIzbriši
 2. Kakv divan kompletić! Ovi motivi su mi očaravajući a da o bojama i ne pričam. Čuj, ovaj mini auto je bonbon, zamisli s takvim (ali pravim) jurcati po ulicma Rima? O da, obavezno s koferom otraga.
  Pusa :))

  OdgovoriIzbriši
 3. Prekrasno! Boje, ideje! Super.
  Pozdrav i ugodan vikend.

  OdgovoriIzbriši
 4. mene fasciniraju detalji i sitnice koje se ti sjetiš upotrijebiti za izradu čestitki i natpisa. gumbići, trakice, kvačice, mašnice, špaga... i onda to još sve tako iskombiniraš da prekrasno izgleda.

  OdgovoriIzbriši
 5. Pločica je divna, ali i autić mi se sviđa! Brmmm brrrrmmmmm... :)) Pusa!

  OdgovoriIzbriši

Pišite mi, vesele me vaši komentari :)

 

Keks made Copyright © 2011