London part 1

Početi ću od onog što vam je vjerojatno najzanimljivije - Portobello Market.
Portobello Road prolazi kroz samo srce Notting Hill-a i sajam se ustvari sastoji od 3 djela, jedan su starine, srebrnina, nakit, umjetnine,... Tu su cijene dosta visoke jer su prodavači uglavnom poznavatelji svega navedenog, tako da znaju za koliko će što prodati.
Drugi dio je kako bi mi rekli - plac, prodaje se voće, povrće, meso, riba,.. a treći dio - e tu ima svega i svačega uglavnom se prodaju jeftine stvari, odjeća, sitnice, jeftina kozmetika, uglavnom u tom djelu sve izgleda otrcano i ne znam baš da bi poželjeli tamo nešto kupiti. Čast izuzecima, tu sam ja kupila svoje blago koje ću vam pokazati kasnije :)

Ono što ovaj sajam čini posebnim je i sami ugođaj, rijeka ljudi šeće niz ulicu, sviraju ulični svirači, kučice i njihove živopisne fasade, svi su dobro raspoloženi. No u ovom slučaju slike govore više od riječi, pa vas ostavljam da uživate....

 
 
 

Male retro kutijice kao stvorene za Martinu....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 Knjige za Lilly... a ova lijevo, dječja bi sigurno i Martinu oborila s nogu :)
 
 

Fotići za Izzy...
 
 
 

Sitnice za Teu...
 
 
 
  
Sandra jel tako da ti se sviđa ova torba? :)
 
 
 

 I šećer na kraju :)
 

A onda još i ja s osmijehom na licu :)
 

Nadam se da ste uspjeli uhvatiti bar djelić atmosfere i da ste uživali kao i ja :)

Pozz!

Broj komentara: 20 :

  1. Ajme, koje divoteeeeee! Mislim da bi me morali od tamo odvlačiti silom. Zaboravila bi i na vrijeme i na glad i na .. ma na sve.
    Drago mi je da ste tamo uživali. Torbica mi je aaaaaah, božanstvena. A još bi voljela vidjeti kod sebe one žičane lutke, bijeli vrč, parfemske posudice ...
    Joj, baš sam uživala, hvala ti na fotkicama i jedva čekam dalje. Pusa :))

    OdgovoriIzbriši
  2. Super fotke! :))
    Baš si mi oživjela sjećanje! :D
    Koji sam ja tamo šoping obavila! Ako sve bude po planu uskoro ću opet malo tamo. :))
    Vjerujem da si uživala i s veseljem čekam ostatak fotki!

    OdgovoriIzbriši
  3. Aaaaaaaaaaaaaaaa, ne može više......... ovo je... ma nema riječi kojim bih to mogla opisati! Mogu samo reći da me štreca oko srca, oči širom otvoreme, gledam, jedva dišem, gledam... i samo gledam... i sve mi se sviđa, apsolutno sve!!! A kutijice... ja ne znam što bih da se nađem tamo. Hvala ti na ovom divnom postu i na ovim divnim sličicama! A sad opet moram ići gledati sve te divote!!!
    P.S. od svega si mi ipak najljepša i najdraža TI:-)))

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala na divnim slikama,probudile su mi se lijepe uspomene,a nostalgija...Bila sam u tri navrata po2-3 tjedna,jurcala po cijele dane i kad bi odlazila uvijek mi je bilo žao jer mi je ostalo nešto gdje nisam stigla.Portobello,Camden,Hamstead...su mi sveta mjesta-nestrpljivo čekam nastavak.HVALA_PUSA

    OdgovoriIzbriši
  5. Ajme koliko lijepih stvari na jednom mjestuuuuuuu!!! I ja bih tamo!!! Posebno me veseli što su ti određene stvarčice pobudile asocijacije na nas! :DD Knjigeee, :))), ali još bih ja i čajnik, krletku za ptice, koferčić, ogledalce, ma svašta nešto...jedva čekam nastavak i baš mi je drago da si se odlično provela! Kiss

    OdgovoriIzbriši
  6. Opet sam došla:-))) Da, da, znam, nema mi pomoći:-)))

    OdgovoriIzbriši
  7. ma znam ja da bi si vi mogle odabrati po par stvari iz svakog izloga, meni su prve na listi lutke od žice ili drvene, svejedno i dala sam si u zadatak napraviti si jednu.
    @Radmila - da, u Londonu koliko god puta bili uvijek ostane nešto što nismo stigli vidjeti ili nismo bili dugo pa želimo vidjeti opet - začarani krug :)
    @SmallG - baš me zanima što si lijepo pazarila tamo??!!

    OdgovoriIzbriši
  8. Ajooooj, koje savršenstvo!! Već se vidim kako zujim gore dole kao muha bez glave, fotke su tako vijerno dočarale ambijent... ma ima i za mene ludih stvari, keramika, pa ove lutkice, pa krletka...
    Daj nam brzo još fotografija:)))

    OdgovoriIzbriši
  9. raspametila sam se gledajući ove fotke
    London mi je ostao u jako lijepom i posebnom sjećanju. baš sam se nekako dobro tamo osjećala. a još kada vidim i ove slike s buvljaka - savršeno!

    OdgovoriIzbriši
  10. Kako bih rado po nekoliko puta razgledala ove divote. Sigurna sam da bi i novaca potrošila jer već vidim tako divnih stvari koje bi rado udomila. Ja bi onaj sat s anđelčićima, krletku i ovo shabby ogledalo. Sigurna sam da bi još našla zanimljivih stvari.
    Što, imaš još fotki .. može još malo da uživam

    OdgovoriIzbriši
  11. Ajme meni, majko mila, isusek dragi..... pa ovo je za poludit! A zamisli tek kako ću se ja raspametiti za par dana u Parizu, morat ćemo napraviti zajednički post da usporedimo ponudu:))) ove shabby stvari na Portobellu su za infarkt!

    OdgovoriIzbriši
  12. E ovo je pravi melem za oči i dušu!Uživala sam!Daj nam jošššš!

    OdgovoriIzbriši
  13. A nema više :)))) to je to! mislim od Porobello roada-a, a moram vam još pokazati što sam ja upecala, ovih dana, obečajem :)
    @ Tea, mogu misliti kako će biti u Parizu, aaa, jedva čekamo da to vidimo!

    OdgovoriIzbriši
  14. Prekrasno,koje divote!
    Hvala ti što si svoje dojmove i ove lijepe slike Londona pokazala svima nama.
    Zondra Art

    OdgovoriIzbriši
  15. Vidim da ti je itekako bilo dobro :) U Londonu nisam nikad bila, ali da idem mislim da bi mi 1 digitalac bio malo tj. 1 memorijska kartica :)

    OdgovoriIzbriši
  16. Odlično si nas prošetala svojim fotkama Portobello roadom. Vidim da nemaš mail adrese pa evo ovdje obećanog linka http://ustvarjalnaskrinja.blogspot.com/
    Nestrpljivo čekam nastavak Londona....

    OdgovoriIzbriši
  17. Wow! Spremna sam za London! Da imam vremena, nebi ni mislila dalje...vec bi bila tu! All the vintage goodies...So incredible!! I will have to start saving $$ so I can go visit when I come to Croatia in 2012!
    Also, thank you SO much for your sweet congrats comments on my blog! I am so looking forward to a year with Webster's!:)

    OdgovoriIzbriši
  18. wow!prekrasno fotke a neću ni spominjati što mi je sve upalo u oko...nema smisla.
    Pusa

    OdgovoriIzbriši
  19. Covece, pa ja bih se tu izgubila i poludela od lepote!! Nadam se da se ne ljutis, ali sigurno ti zavidim...kao i vecina koja je pogledala ove slike!! Odusevljena sam! Blago tebi! Pozdrav!

    OdgovoriIzbriši

Pišite mi, vesele me vaši komentari :)

 

Keks made Copyright © 2011