Greetings from London

Ovo je bio tjedan za pamćenje, naravno još uvijek sam pod dojmovima, teško mi je zamisliti da sjedim kod kuće za računalom i da kad izađem van nećemo čitati na koju stranu moramo gledati kada prelazimo cestu, da nećemo kružiti po podzemnoj i ponavljati u sebi Mind the gap!, pokušati presjeći hordu ljudi koja je krenula u jednom smjeru, a mi baš skrenuli u neku malu uličicu, šetati između nizova kučica s bijelim fasadama koje sve izgledaju kao jedna.... bilo je predivno! Nahodali smo se i prepješačili London uzduž i poprijeko. Dobro nismo baš cijeli, ali tako se činilo :)

Imala sam u planu pisati vam svaki dan i stavljati fotkice, da vidite gdje smo sve bili i što smo radili, no od onog trenutka kada sam ušla u hotelsku sobu i ugledala krevet za mene više nije postojao drugi svijet i tako svaki dan :) Tako da ću vam slijedećih dana ukratko ispričati sve događaje. Da,da stižu i fotke sa subotnjeg buvljaka na Portabello Road-u!

Nisam mogla izdržati i na brzinu sam preletila po svim vašim blogovima i vidim da ste svašta lijepo radili ovih dana, jedva čekam da se sjednem i pročitam sve u miru.

Sjećate se da sam prošli tjedan radila čestitke sa vintage motivima, evo jedne koja mi se čini prigodna. Šaljem vam svima pozdrave iz....Zagreba!O da, nadam se da se vidimo u srijedu na otvorenim danima u NB Hobby-u, veselim se!

Broj komentara: 10 :

 1. Vratila si nam se! Jeijejejejejjeeeeeeeee... :DD Jedva čekam da nas zaspeš dojmovima! A čestitka... Sjajna! Stvarno je svaka koju napraviš prava mala bajka za sebe! Pusa!

  OdgovoriIzbriši
 2. Si nam se returnala ha? Jedva te čekam vidjeti i čuti što sve Londra ima nova! Pusa!

  OdgovoriIzbriši
 3. Dobrodošla natrag!! I ja se veselim novim postovima, čestitka je prelijepa!!

  OdgovoriIzbriši
 4. Dobro nam došli nazad :)) Divno te je opet "pročitati" i još k tome ovakvu, punu dojmova. Točno se može osjetiti tvoje ushićenje svim što si vidjela. Jedva čekam daljnje izvještaje i fotkice. Najviše se veselim izvještaju s buvljaka (danas sam pohodila ovaj zagrebački ... )
  Čestitka je pre-pre-pre-dobra :))
  Pusa:))

  OdgovoriIzbriši
 5. Baš ste me razveselile s dobrodošlicom kući :) Jel se stvarno osjeti ushićenje? :))) I ja jedva čekam da se vidimo i da vam sve ispričam!
  Sandra nadam se da si imala dobar ulov danas!

  OdgovoriIzbriši
 6. Vratila si nam se, jeeee!!! Jedva čekam nove postove i fotkice s tvog čarobnog putovanja!!! Naravno da se osjeti veeelikooo ushićenje i ne mogu dočekati da ga podijeliš s nama!!! A čestitka je apsolutno fantastična!!! Ove zadnje vintage su neodoljive!!! Mrakač, bombica:-)))

  OdgovoriIzbriši
 7. Potpisujem Lilly i želim dobrodošlicu...

  OdgovoriIzbriši
 8. Vintage cestitka je prelijepa, dobrodosla natrag:-)
  Pusa

  OdgovoriIzbriši
 9. izvještaj iz londona,portabello i ostale divote....mmmmm jedva čekam:)...
  važno je da si ti uživala i da si se vratila s lijepim uspomenama:))...
  a vintage čestitka izgleda kao da ima svoju povijest i da si ju pokupila na nekom buvljaku :))...
  M...

  OdgovoriIzbriši
 10. Potpisujem svih :) Dobro došla :)
  Čestitka je predivna. Sviđa mi se što si dodala plave cvjetiće.

  OdgovoriIzbriši

Pišite mi, vesele me vaši komentari :)

 

Keks made Copyright © 2011