Baby, baby

Prije par mjeseci radila sam čestitku povodom rođenja malog Jana.
Rađena je na šperploči...dobro je da smo na tehničkom u školi svaladali piljenje šperploče :). Joj kad se sjetim tog piljenja...nikad kraja s onim malim pilicama.
Slova sam izrezala iz tanjeg kartona i obojila, ostalo je decoupage sa preslatkom salvetom. Bilo je tu i pokušaja country paintinga sa šavovima...učim, učim polako :)

Nekako od svih mojih radova, najviše ih je za bebače, a ja uživam u tome. Vesele boje, veseli i slatki motivi, ne može biti ljepše. Što šarenije, to bolje!

A zašto sam se danas sjetila te čestitke... jer je tata Damir poslao pozdrave od Jana i kaže da mali miš uživa u njoj. A evo i fotke...stvarno mu se sviđa :)


Broj komentara: 5 :

  1. Divna čestitka! Vidi se da Jan uživa u njoj :))

    OdgovoriIzbriši
  2. hej,hej!
    imam jedno pitanje za tebe: na onom poklonu za Sofiju koristila si papire s uzorkom. Naime, gdje kupuješ te papire? ja sam na njih naletjela nedavno u Njemačkoj pa me zaista zanima mogu li ih igdje kupiti u Zagrebu?
    hvala na informaciji!:)
    usput, i ovo je preslatko!

    OdgovoriIzbriši
  3. Hej Mia, konkretno ovi papiri koje sam koristila za Sofiu su isprintani. Koristim PSD papirne kitove, pa ih isprintam kod kuće na printeru.
    Što se tiče papira u ZG, ima ih u knjižari Prosvjeta, na Cvjetnom,mislim da su gramaže nedje 180. Doduše malo su skupi (4,5 kn je jedan) pa ih koristim za detalje. Papira za scrapbooking ima i u NB Hobby&Art-u, sada imaju i veće arke.
    A zadnju nabavku napravila sam u Munchenu, išli smo turistički pa sam iskoristila priliku :)
    Ako imaš još pitanja, slobodno mi piši i na mail, dodati ću danas stranicu "O meni", pa ću staviti podatke tamo.
    Hvala ti na pohvali :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Aaaaaaa, ovo mi je tako slatko :) Ma super su mi dječje stvari. Kao što si i sama rekla što šarenije to bolje. Što se tiče šperploče, kad se samo sitim tehničkog odnosno nastavnice.... Bilo je pilanja, pucanja pilica... Ma bilo je svega :)

    OdgovoriIzbriši

Pišite mi, vesele me vaši komentari :)

 

Keks made Copyright © 2011