Keks made novogodišnje čestitke





Iako neki kažu da slanje čestitki više nije u trendu, ja mislim da je lijepo izdvojiti vrijeme, sjetiti se dragih ljudi i razveseliti ih lijepim željama. Polazim od sebe i toga koliko sam sretna kada u poštanskom sandučiću ugledam nešto što nisu računi ili reklame. Šaljete li i vi još uvijek čestitke?

Ove su godine Keks made čestitke malo drugačije. Umjesto da svaku pojedinačno izrađujem ručno, odlučila sam napraviti jedan dizajn i dati ih u tisak. Tim više što sam ih tako mogla ponuditi tvrtkama, pa tako ove godine Keks made čestitke putuju na puno više adresa nego prijašnjih godina:)

No nisu one obične, tiskane čestike, one imaju priču :) Dizajn je osmišljen tako da osim što su od recikliranog papira i one same se mogu reciklirati na zanimljiv i koristan način.


Prvi korak je naravno ispisati čestitku i poslati je nekome. Onaj tko primi čestitku, nakon što ga razvesele lijepe želje, može izrezati privjesnice s prednje strane i ukrasiti poklone s njima, a onaj tko primi poklon može privjesnice iskoristiti kao dekoraciju na boru. Zar nisu posebne i zanimljive?

Da bi cijela ideja bila jasna, na stražnjoj strani su upute. Upute za korištenje čestitke :)


Što mislite? Kako vam se sviđaju?



 Do čitanja,



Broj komentara: 7 :

  1. Sjajne su. Reciklaža je poseban šmek :) BRAVO!

    OdgovoriIzbriši
  2. nema kod tebe bacanja! od jedne čestitke se dobije 4 tagsa, a potom i 4 ukrasa za bor.
    e, to je reciklaža, bravo!
    i još, da, jako mi se sviđa :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Joj, odlično, jako mi se sviđaju!:)

    OdgovoriIzbriši
  4. Baš kao što Tina kaže - genijalno! Jako sviđamo! ;)

    OdgovoriIzbriši

Pišite mi, vesele me vaši komentari :)

 

Keks made Copyright © 2011