Novogodišnja čestitka


Danas sam prvi puta morala napisati datum u 2014. i kao i svake godine ostala u čudu kako je već proletilo godinu dana :) 


Na stranim blogovima vidjela sam da imaju običaj slati Božićne čestitke široj obitelji i u njima rezimirati bitne događaje i što je tko od ukućana postigao i napravio.
Moram priznati da mi se sviđa taj običaj, ne zato da bismo se hvalili postignućima ili kritizirali druge, nego zato što stvarno svatko zastane i pita se kako mu je prošla godina.
Vjerujem da nam se svima ponekada čini da se ništa važno nije događalo, izgubimo se u svakodnevici, no kada stavimo događaje na papir, shvatimo da nam je život ispunjen i da treba cijeniti i te male stvari, trenutke, na koje vrlo lako zaboravimo ili nam se čine nevažnima.


Uživajte u danu!

Do čitanja,

2 komentara :

  1. Zanimljivo mi je kako tvoje čestitike (i gotovo čestitike svih ostalih kreativaca koji se bave izradom čestitki) izgledaju baš kao kupovne.
    Mislim ovo je zaista pohvala, da ne bude zabune.
    Volim tako te stvari za koje znaš da su unikatne, a izgledaju perfektno odrađene.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti, nisam ja ni pomislila da ti mene kritiziraš :) Slažem se s tobom, ja isto volim unikatne stvari i ručni rad, ali kada su napravljeni uredno i pedantno.

      Izbriši

Pišite mi, vesele me vaši komentari :)

 

Keks made Copyright © 2011