Dizajnirajte sami svoju tkaninu

Kada sam prije par godina otkrila Spoonflower, počela je moja avantura sa dizajniranjem tkanina. Većinom je to dizajn koji radim za neke svoje osobne projekte, no ako me zaintrigira tema katkad se uključim i u natjecanje dizajnera koje imaju na tjednoj bazi, čisto onako iz znatiželje da vidim kako će se drugima svidjeti ono što sam napravila.


Ako niste do sada čuli za Spoonflower, svakako skoknite na njihovu stranicu i istražite je malo. Priča se svodi na to da možete napraviti svoj dizajn i oni će ga otisnuti na tkaninu ili možete odabrati dizajn nekog od brojnih dizajnera i naručiti ga u metraži koja vam je potrebna. Odlično je to što nema minimalne narudžbe, pa možete naručiti i manje od metra tkanine i čak možete birati i vrstu tkanine koju želite.
 
 Ovo je jedan od mojih dizajna, a bila sam ga namjenila za Božićne poklone. Ideja je bila napraviti male romantične jastučiće, pa sam odmah tako i radila dizajn, da u jednoj narudžbi imam i prednju i stražnju stranu.
 


Ovoga puta radila sam jastučnice sa zatvaračem, čini mi se tako praktičnije za održavanje, nego prati cijeli jastuk sa punjenjem.

Jastuke sam sašila od posteljnog platna i punila ih sa poliesterskom vatom, nju možete kupiti u trgovinama sa tekstilom.

 Divni su ispali! Odmah sam si zamislila cijeli dučan popunjen posteljinom i metražom s mojim dizajnom, shabby namještajem i čajnicima :)



 Do čitanja!

Broj komentara: 17 :

  1. Kada jednom otvoris taj ducan nece mi biti tesko da doputujem u ZG samo zbog njega!

    OdgovoriIzbriši
  2. super! Idem bacit oko na stranicu :)

    OdgovoriIzbriši
  3. du-ćkas! du-ćkas! ovo je krasno, keks!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znaš onu pjesmu "jednog lijepog dana, možda još i prije..." :) ali u svakom slučaju Kris, zvat ću te da proslavimo otvorenje :)

      Izbriši
  4. savršeno! i dizajn i ideja! pogotovo što se tiče dućana!
    a ja se namučila sa transferom ;)
    ovo ću zapamtiti! hvala i sve najbolje u novoj godini!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Ana, i ja tebi želim sve najljepše :)

      Izbriši
  5. Preslatko! Svaka čast i thanks za info o tkaninama i punjenima. Jel ima neki određeni dućan, nemogu tu vatu za punjenje nači nigdje!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :) Punjenje možeš kupiti u Pan-prom trgovini u Martićevoj. Ja je isto neko vrijeme nisam mogla nigdje pronaći.

      Izbriši
    2. Hvala još jednom i zbilja prekrasne stvarčice radiš! Skidam kapu! :)

      Izbriši
  6. Što reći? Divno izgleda! Dizajn koji si osmislila je više nego savršen, a ideja za jastuk, odlična!
    Lp

    OdgovoriIzbriši
  7. Keksi moja, ljubomorna sam ko pas! Ovi jastučeki su predivniiiiii! Blago onom tko te ima... Za nježne i romantične djevojčice :-)

    OdgovoriIzbriši
  8. Divni su jastučići! Netko je sigurno bio jako sretan za Božić! Spoonflower sam već istraživala, zavrti mi se u glavi od izbora pa nikako da nešto i naručim, jer se ne mogu odlučiti! :) Žalosno je kako je kod nas u trgovinama loš izbor tkanina! :(

    OdgovoriIzbriši
  9. ajmeajmeajme, hvala ti na ovome! Kako ću se sad poigrati s uzorcima. Woohoo! :D

    OdgovoriIzbriši
  10. gdje vi kupujete poliestersku vatu?

    OdgovoriIzbriši

Pišite mi, vesele me vaši komentari :)

 

Keks made Copyright © 2011