Drvena pločica za malu Emu

Čini li se i vama da gdje god se okrenete možete vidjeti školsku ploču, u svim oblicima, izdanjima i bojama?  Od zidova interijera, posuđa, dekoracija, naljepnica, tkanina,...čak sam vidjela i papir imitaciju školske ploče. Ne mislim na tiskani papir koji izgleda kao školska ploča, nego baš pravi papir premazan nekom vrstom boje, da se se po njemu može pisati i brisati.

Moram priznati da sam na granici da kažem da je školska ploča postala out! Toliko je postala popularna da je već pomalo dosadna, no onda opet... stvarno mi se sviđa taj stil i već nekoliko puta sam joj iznova dala šansu.
 
Ono što volim kod ovih pločica je upravo taj kontrast crne, koja baš i nije uobičajna na dječjim stvarčicama i žarkih boja salveta sa stražnje strane.


 Što vi kažete? Sviđa li vam se taj trend obojimo sve u školsku ploču?  :)

 Do čitanja!


4 komentara :

 1. Sviđa mi se ideja tog trenda, a to je 'piši, briši' stil, odnosno mogućnost promjene prema ukusu. No ono što me jako živcira je 'traljavost' krede. Koliko god je naoštrim i dalje ne mogu dobiti lijepe linije i detalje te sjene kao kad crtam bojicom ili flomasterom. :P Slažem se da je kredomanija uzela maha i da je sad lagano na putu dolje. Pitanje je - što će zamijeniti kreda trend? :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Istina je ovo za kredu, a s vremenom i zidovi postanu zamuljani,ako se često briše. A pak ako ne brišeš često, gubi se smisao imati zid obojan u tu boju. :)
   Postoje markeri na bazi krede i odlični su, ostavljaju lijepe linije i puna je boja, nisu blijedi kao kreda, no oni na žalost nisu za zidove.
   Sad si mi dala za razmišljati. Onako na blef rekla bi da je slijedeći trend - pletivo! Iako se već neko vrijeme pojavljuje, mislim da njegovo vrijeme tek dolazi. Opet :)

   Izbriši
 2. Stvarno je veliki hit. Ti si uspjela na svoj način uloviti tabla efekt i ispalo je baš dobro.

  OdgovoriIzbriši
 3. Hit ili ne hit. Pločica je rkasna :-)

  OdgovoriIzbriši

Pišite mi, vesele me vaši komentari :)

 

Keks made Copyright © 2011