Just a simple Hello!Smišljala sam i smišljala što napisati kao uvod nakon ove duge pauze i zaključila da je najbolje preskočiti to poglavlje. Što je bilo, bilo je i krećemo ispočetka :)


 A što ima novoga u Keks studiju? Pa uglavnom lijepe vijesti.
  
Napokon smo neki dan raspakirali i zadnju kutiju nakon preseljenja i polako počinjemo osjećati toplinu našeg doma.
Ne bih nikada pomislila da čovjeku treba toliko da se adaptira na novu sredinu, koliko god ona bila lijepa. Do sada je naš novi stan bio prostor - zidovi i namještaj, a iako smo sve uređivali s ljubavlju i pazili na svaki detalj, nešto je nedostajalo. Oboje smo često s nostalgijom spominjali stari stan i kako nam je tamo bilo lijepo.
No, od ljeta se sve nekako promjenilo, počeli smo dodavati sitnice, dekorirati, birati slike za zidove, svim stvarima pronašli njihovo pravo mjesto i sad napokon možemo skuhati čaj, izvaliti se na trosjed i zadovoljno reći - doma smo! Lijep osjećaj.

A na poslovnom planu? Proljeće je bilo burno....skupila sam hrabrost i krenula ostvariti svoj san. Dala sam otkaz i otvorila svoj mali dizajn studio, primarna djelatnost je grafički dizajn i uređenje interijera i ne mogu biti sretnija zbog toga.
Naravno i moje papirnate kreacije imaju svoje mjesto u planovima, no o tome neću puno pričati dok ne dođe pravi trenutak. Mora nešto ostati i tajna :)

Sigurno ste primjetili i novi dizajn bloga, a uz to Keks made je sada i na Facebooku, Twitteru, Instagramu, Pinterestu, Bloglovinu....svugdje me ima, pa slobodno lajkajte, šerajte, komentirajte!

Pozdravljam vas sve do slijedećeg posta, uskoro ;)

Broj komentara: 8 :

 1. Dobrodošlaaaa! Lijepo je pročitati ovakve vijesti, pozitiva na sve strane i želim od srca uspjeh tvom malom dizajn studiju:)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala ti Eda, lijepo se vratiti i vidjeti da te netko čeka :)

   Izbriši
 2. čestike, i na preseljenju i na poslovnoj avanturi! ....dreams can come true.... prigodna pjesma:D

  OdgovoriIzbriši
 3. ja srdačno pozdravljam ovo buđenje :)

  OdgovoriIzbriši

Pišite mi, vesele me vaši komentari :)

 

Keks made Copyright © 2011