Ljubav sve veže

Ovu sam čestitku za vjenčanje radila po narudžbi.
Upute su glasile ovako: "...Njihova pozivnica je u zlatnim bojama, dosta minimalistička i lagano goofy. Oni su jako simpa i otkačeni par... Znam da će ona imati neki crni detalj na bijeloj vjenčanici... pa se možeš kretati dakle s tim bojama... bijelo, crno, zlatno, natur... sve ostalo je po tvom izboru..."

Ja sam se ulovila crnog detalja na bijeloj haljini, a jesam li pogodila - nadam se da jesam i da će se otkačenom paru čestitka svidjeti. Morala sam dodati i malo boje, pa iako je pozivnica zlatne boje, ipak mi se crvena činila najboljim odabirom.


A kako je tekla izrada čestitke? Uh, namučila sam se. Imala sam u glavi što bih htjela, ali naravno nisam imala takvog papira, pa sam imala par neuspjelih verzija s onim uzorcima i bojama koje sam imala. No, nije to na kraju bilo to i završilo je u reciklaži za neki idući projekt.
Zanimljivo je to kod tih papira, koje god boje i uzorke imam, uvijek mi treba baš onakav kakvog nemam i završi na tome da ga napravim sama i isprintam. Tako je na kraju bilo i ovoga puta i - zadovoljna sam. Kako se vama sviđa?



Do čitanja!
Keks

22 komentara :

  1. I meni se događa da baš nemam onoga što mi treba prilikom izrade. :)
    Čestitka je fenomenalna!

    OdgovoriIzbriši
  2. ja sam tvoj najveci fan:))pocela sam da te delim i na fb-u!

    OdgovoriIzbriši
  3. Čim sam pročitala naslov ... u glavi mi počelo odzvanjati "jer ljubav sve veže i spaja, samo ljubav. Jer ljubav je bol, na srcu mom, ljubav je preteška bol ..."
    Ali sada pričamo o jednoj sretnoj ljubavi. A čestitka, da mi se ne sviđa??? ni u ludilu. Vrijedilo je muke i proba, jer rezultat je očaravajuči. Da se mene pita, boje si pogodila " u sridu"
    Lijep pozdrav :))

    OdgovoriIzbriši
  4. ma daaaaaaj...! sama osmisliš i isprintaš?
    ja nikako da se prestanem čuditi.
    sviđa mi se čestitka, jako.

    OdgovoriIzbriši
  5. Čestitka je prekrasna, tako originalna! Super si je napravila! Svaka čast! Pozdrav od Zondre:)

    OdgovoriIzbriši
  6. Jako elegantno :D,strašno mi se dopada kombinacija boja :))

    OdgovoriIzbriši
  7. super je! Baš super da odskače od tih pomalo dosadnjikavih čestitki koje su uvik (da ne kažem isključivo) u bijelom i kičaste. Ova je baš taman!

    OdgovoriIzbriši
  8. Da si maherica u izradi čestitki to već svi znamo! Ali dizajn papira!!! Draga, ovaj papir je fenomenalan! I ja bi to! papir se tako savršeno stopio s oblikom čestitke, a o detaljim a da ne govorim! Pun pogodak, i formom i bojama! Ali papir Keksi.... AH!!!

    OdgovoriIzbriši
  9. p.s. na mom blogu se krije nešto za tebe

    OdgovoriIzbriši
  10. Prekrasno,elegantno i sa ukusom..veliki sam obožavatelj lijepih čestitki ovdje kod tebe je pravi raj za sve ljubitelje,užitak za svratiti u tvoj kutak ..:)

    OdgovoriIzbriši
  11. zanimljivo i iteresantno. profesorice scrapbookinga,skokni do mene ,čeka te nesto

    OdgovoriIzbriši
  12. Super! Predivno izgleda. Rezultat je prefinjenog ukusa, elegancije i iskustva. Svaka čast!

    OdgovoriIzbriši
  13. Svratila sam pogledati ima li koji novi radi i čudim se sama sebi da nisam komentirala ovaj odličan rad... u stvari znam da sam nešto pisala ali očito je otišlo u vjetar:((
    Nema veze, evo sa zakašnjenjem pišem da sam očarana ovom isprintanom ljubavnom, elegantnom čestitkom i očarana svim tvojim originalnim idejama!!
    I čekam, čekam božićne ideje...

    OdgovoriIzbriši
  14. hvala draga na lepim komentarima i podrsci,znas koliko to znaci:))Odoh sad da pravim dalje,kupila sam neke nove papire i trake,haha,pravi sam zavisnik!!

    OdgovoriIzbriši

Pišite mi, vesele me vaši komentari :)

 

Keks made Copyright © 2011