Vratia se Šime

Vratila sam se s godišnjeg prije dva tjedna i od onda svakodnevno planiram napisati nešto, javiti vam se, pročitati nove postove u blogosferi i vidjeti što ste marljivo radili, no vrijeme leti i ja ne stižem ništa.

Znate kako to ide kada se vratite sa godišnjeg, prvo nam treba par dana da shvatimo gdje smo i da se suočimo sa groznom činjenicom da poslije ručka NE, nećemo ići na plažu, nego ćemo raditi u uredu i čekati da dođe 17:00 sati. A tih 17:00 nikako da otkuca. Ne znam čini li se samo meni, no poslije godišnjeg osjećam se kao u krletci kada moram sjediti na jednom mjestu 8 sati. I tako je prošao prvi tjedan privikavanja na surovu stvarnost, uz naravno raspakiravanje koje kod nas traje danima. Jedna od negativnih stvari kod putavanja, za mene je sigurno pakiranje i raspakiravanje. Kada bi se barem te sve stvari nekim čudom same posložile u ormar.

E nakon toga je došao vikend, spas! U subotu smo se družili na još jednoj papirnatoj kavici, koja je svaki puta sve zanimljivija. Ovoga puta nismo samo čavrljale i uživale u japanskim papirima, nego smo i radile. Dobro, kako tko :) Ja sam ovoga puta zabušavala, jer vani je bilo 800 stupnjeva i nisam mogla ni zamisliti da radim bilo što drugo osim sjedim u hladu i pijem ledeni čaj. No, cure su bile vrijedne i uvezale svoje bilježnice,a ja sam upijala sve korake tako da se mogu baciti na posao čim dođem kući. U međuvremenu se već uspjela i raspasti ta moja bilježnica koju sam napravila, tako da moram usavršiti tehniku. Fotke sa ovog druženja podjelim s vama čim ih sredim, ako u međuvremenu ne dođe neko drugo druženje u fokus. :)

I tako dok smo sjedile na kavi, naravno neizbježna tema bila je prodaja i predstavljanje naših stvarčica i dodatkli smo se i trenutno aktualnog Woohoo-a. Nakon toga odlučila sam da krećem u "proizvodnju" i otvaram dučan! Eto i to je jedan od razloga zašto se nisam javlila još prošli tjedan. Ovih dana predstavit ću vam svoju novu kolekciju jesen-zima, danas je bio fotosession, znači fotke su u studiju i nakon toga slijedi objava.


Nadam se da ste se i vi svi odmorili i uživali u ljetu, čitamo se uskoro !

I za kraj - dašak ljeta na odlasku...




Pozdrav!
Keks

Broj komentara: 16 :

  1. Suosjećam se sa svim što si rekla, ni meni nije bilo bolje. Doduše, ja sam freak za pakiranje i raspakiravanje pa to radim odmah s vrata! Drago mi je da si (napokon) odlučila otvoriti dućan, imaš preslatke stvarčice! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ahoj draga :)) S velikim nestrpljenjem čekam objavu tvoje kolekcije. Molim te, nemoj nas još dugo držati u neizvijesnosti.
    Baš je slatka ova "mala" plava čestitka.
    Pusa :))

    OdgovoriIzbriši
  3. Lijepe fotke za kraj ljeta , iako je kod nas još "800 stupnjeva" i ljeto još traje! Pozdrav iz Splita!

    OdgovoriIzbriši
  4. Čestitka je po običaju prelijepa! Nježna, rječita..... divna!

    OdgovoriIzbriši
  5. ČOVJEK UVJEK MORA IMATI PLANOVE!PUNO USPJEHA.
    ČESTITKA JE SIMPLE I VRLO EFEKTIVNA.
    POZDRAV ...♥

    OdgovoriIzbriši
  6. Svakom godišnji dobro dođe, pa tako i tebi. Vidim da imaš super ideje.
    Čestitka je preslatka :)))

    OdgovoriIzbriši
  7. Baš se radujem ovoj Woohoo-najavi, imaš tako dobre radove da uopće ne sumnjam u uspješnu prodaju!!
    Čestitka je izvrsna!

    OdgovoriIzbriši
  8. dobrodošla natrag! čestitka ti je prekrasna,a kako je tesko doć sebi nakon super odmora,to jako dobro znam :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Zato je možda najbolje ni ne otići na godišnji.. Šalim se, naravno. Da, znam kako ti je, taman se privikneš na ono lijepo i onda se moraš vratiti u stvarnost.. Ali takav nam je život. Ublažiš ćeš ti ovu stvarnost kreativnim uradbama. Ova čestitka je odlična!

    OdgovoriIzbriši
  10. ah taj godišnji, da je još malo, pa još malo...
    dobrodošla nazad, ae čestitke na čestitki! ;)

    OdgovoriIzbriši
  11. Čestitka na čestitki-krasno, nježno i plava kreacija za povratak u stvarnost. Dobro si nam došla...:):):)

    OdgovoriIzbriši
  12. Dobro došla natrag!
    Ja kad idem na godišnji tjedan dana mi treba da shvatim da sam doma, a kad idem na posao opet mi treba tjedan dana da shvatim da sam na poslu, a ono između prekratko traje :))))
    Lijepa morska čestitka!
    Znači zabušavala si na kavici...joj, joj :)))

    OdgovoriIzbriši
  13. dobrodošla natrag! i ja se još uvijek oporavljam i ne snalazim baš najbolje u ovom domaćem svakodnevnom okruženju. bah! kad će opet godišnji?
    ribica ti je odlična. ma kako samo imaš odlične ideje. svaki puta se čudim ispočetka.

    OdgovoriIzbriši
  14. Odusevljena sam Vasim cestitkama, zaista su fenomenalne! Pozdrav od Jasne!

    OdgovoriIzbriši
  15. Jako lijepo. Kao što sam ti rekla na svom blogu, sviđa mi se tvoj stil. :)

    OdgovoriIzbriši
  16. Presrecna sam kada otkrijem nekoga poput tebe, ko voli slicne stvari kao i ja, a nije previse daleko, kao sto si napisala na mom blogu. U Srbiji na prste mogu nabrojati ljude koji se ozbiljnije bave ovim hobijem. Drago mi je sto sam otkrila tvoj blog! :) Pozdrav!

    OdgovoriIzbriši

Pišite mi, vesele me vaši komentari :)

 

Keks made Copyright © 2011