Makeover foto albuma

Dobila sam zadatak da ukrasim dva stara albuma. Albumi su imali po sebi mrlje, malo ofucane rubove, vidio se trag vremena na njima, no meni su baš takvi bili lijepi, tako da  nisam na njima htjela raditi velike zahvate i cijele ih obuči u novu tkaniku ili papir. Odlučila sam se za manji zahvat i ukrasila samo prednju stranicu korica.

Ovako su izgledali prije...




A ovako poslije....

Sviđao mi se uzorak na ovom zelenom, tako da sam ostavila da se vidi dio originalnog platna. Ostatak sam obukla u scrap papir i dodala elemente... cvijet izrezan od listova stare knjige, cvjetiće sam izrezala sa punch-erom (gric), a razglednicu sam isprintala. Naravno preuzela sam je od kuda drugdje nego sa The Graphics Fairy bloga. Taj blog je nepresušan izvor prekrasnih vintage fotografija i printeva.


 

A na drugom albumu mi se baš nije sviđao ovaj motiv sa kućicama i drvećem, pa sam cijelu prednju stranu prekrila scrap papirom i odlučila se opet za motiv kućice, no ovoga puta kućice za ptice. I naravno nezaobilazni gumbići, oni su stvarno bili točka i. Bez njih je ova lijeva strana albuma izgledala nekako prazno, nedorečeno i onda kada sam ih poslagala, rekla sam - to je to! :)

Pozdravljam vas do slijedećeg posta! Ah, sutra je petak, jedva čekam vikend! :)

Do čitanja,
Keks

Broj komentara: 11 :

  1. mmmmmm, kako je to lijepo. rastopila sam se kao čokolada po finom čokoladnom kolaču ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ajme, Ivana, ljepše i romantičnije foto-albume nisam vidjela zasigurno. Uredila si ih na najljepši mogući način a iskoristila i nešto od njihovog originalnog izgleda. Predivno :))

    OdgovoriIzbriši
  3. Ajme meni...nije mi dobro...
    ne mogu vjerovati šta si napravila od običnog bezveznog albuma...toliko si ga maštovito iskreirala da sada izgleda poput najslađeg slatkiša...al stvarno, divim mu se!!!
    Posebno mi je super krletka i ptičica!
    Sve pohvale!
    I ja jedva čekam vikend da se odmorim i da radim ono što volim...jeeeee živio vikend :))))

    OdgovoriIzbriši
  4. Joj, koji dobar makeover, u stvari, predivni su i jedan i drugi!!!
    Ne znam koji mi se više sviđa, imaš stvarno zlatne prstiće:))

    OdgovoriIzbriši
  5. Ma daj,pa ovo je već pretjerano lijepo,zaista si pretjerala.Tako je divnoi romantično,a nije moje!Bah!

    OdgovoriIzbriši
  6. albumi su prekrasni,romantični,ma savršeni!

    OdgovoriIzbriši
  7. Oči mi lutaju, bježe, lete, svako oko na svoju stranu jer se ne mogu dogovoriti gdje će prije gledati!!! TO JE TO micek! Za mene je to TO, čisto savršenstvo! Odabir papira, boja, detalja, ma cijela kompozicija... onda ova kućica za ptice, pa cveteki... toliko detalja, a sve na svome mjestu... Divim se i klanjam do poda majstorice! A ovo me jednom moraš naučiti, jer bit ću inače dosadna ko buba, a znaš kak ja mogu biti dosadna... ljubomorna sam... malo :-)))

    OdgovoriIzbriši
  8. Ovo ti je predivno, dala si mi ideju kako da uredim svoje stare albume - jednom... :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Wow these photo albums are so beautiful.
    Greetings, Marian.

    OdgovoriIzbriši
  10. poštovani,zanima me da li se mogu negdje pogledati vaši foto albumi,ili naručiti.htjeli bi album za slike s vjenčanja kao onaj s ptičicom i krletkom.zanima nas i koja bi bila cijena,malo većeg albuma
    hvala (link za kontakt ne funkcionira:), pa može odgovor na garabusha@gmail.com)

    OdgovoriIzbriši

Pišite mi, vesele me vaši komentari :)

 

Keks made Copyright © 2011