Giveaway at CraftzeeFactory

Sviđa mi se Marinin zadatak za giveaway, na ovaj način možemo podjeliti iskustva o knjigama koje imamo i tako jedni drugima pomoći sa preporukama ili uštedjeti novac na nekim knjigama koje baš i nisu kvalitetne kako se čine na prvi pogled.


Zadatak je slikati svoju zbirku crafty knjiga, pa evo moje...


Izdvojit ću par:
Decorating with colour inside and out, by Sally Walton and Richard Rosenfeld
 Knjiga započinje s kratkom teorijom boja i nakon toga nastavlja obrađivati svaku boju posebno, sa savjetima kako ih kombinirati u prostoru ili kako se poigrati s detaljima. Ovaj poučni dio knjige popraćen je prekrasnim fotgrafijama i step-by-step uputama za pojedine predmete i dekoracije sa tih fotografija. Za mene je ova knjiga pun pogodak, užitak ju je listati i čitati.

Sew pretty Homestyle, by Tone Finnanger
Volim ovu knjigu, jer su fotografije u njoj jednostavno..... ne možete skinuti pogled s njih :) Svaki puta kad je listam iznova pronalazim detalje koje prije nisam primjetila. Knjiga sadrži preko 35 step-by-step uputa i krojeva za šivanje, od torbe, papuča pa do dječjih igračaka. U knjizi se koriste Tilda tkanine, čiji dezeni su sami po sebi lijepi.

Printing by hand, by Lena Corwin
Odlična knjiga, no o njoj neću dužiti jer sam vam je ionako mislila predstaviti u jednom od budućih postova.

Original's, by Jeanette R. Lynton
Ova me knjiga pomalo razočarala. Prelijepo ju je listati, fotografije su prekrasne, inspiracija je zagarantirana, no ako očekujete da ćete iz nje nešto naučiti o izradi čestitki ili pročitati neki koristan savjet, ovo nije knjiga za to.

Eto, ovo je kratki rezime mojih knjiga. Ako vam je neka zapela za oko i htjeli bi čuti više o njoj, samo recite, vrlo rado ću napisati svoje mišljenje i staviti par fotki tekstova i fotografija iz same knjige, da steknete bolji dojam o samoj knjizi.

Do čitanja!
Keks

Broj komentara: 6 :

 1. Odličan post, pribrajam bodove ;-))... mene bi zanimalo još koji dodatan info o ovoj Doodle-Stitching :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Hvala ti Marina :) Može, nema problema, napišem stručnu recenziju :))

  OdgovoriIzbriši
 3. Jako dobar post, sviđa mi se tvoja kompletna zbirka, teško je uprijet prstom i jednu izdvojiti jer su sve famozne!

  OdgovoriIzbriši
 4. Prekrasna zbirka kakvu bi jednog dana i ja voljela imati u svojim rukama! Ja nemam ni jednu knjigu, sve vi kretivke zajedno ste moja velika enciklopedija ideja! Povremeno si priuštim kupiti časopis Unikat i to je to!
  Sretno u giveawayu!

  OdgovoriIzbriši
 5. zavidim ti:)....malo;)
  odlična zbirka!!!

  OdgovoriIzbriši
 6. jao, krasno! sviđa mi se ova tvoja hrpica. ja nažalost nemam niti jednu knjigu na temu kartonskoga namještaja jer je sve na francuskome kojeg ne znam. moja zbirka crafty knjiga je, zapravo, internet. pa i to je nešto.

  OdgovoriIzbriši

Pišite mi, vesele me vaši komentari :)

 

Keks made Copyright © 2011