It's a boy!!!


Ovo je bio jedan poseban zadatak. Naime jedna od mojih prijateljica iz Sex i grad postave nedavno je postala mama. Naravno da sam morala napraviti nešto posebno. Kako je ovu moju prijateljicu dopala uloga Mirande, u tom stilu je morala biti i čestitka :)
Ne znam jeste li pratili seriju i sjećate li se se kad je Miranda rodila, da je prva rekcija svih bila It's a boy!!! Upravo ta rečenica mi je bila lajtmotiv u stvaranju čestitke, a kako je ostatak poklona šaren i razigran, čestitku sam napravila minimalistički i naravno, morala sam dodati gumbiće koji bojama odgovoraju ostatku poklona.

 


A ostatak poklona, uh s time sam se namučila. Drvenu pločicu oslikala sam country painting-om. To je jedna od meni najdražiš tehnika i rekla sam samoj sebi da ću je jednog dana svladati. Ovo je bio prvi korak prema tom cilju. Sviđa mi se kako je ispalo, no naravno treba još puno prakse da bi to izgledalo baš onako kako treba.

 


Do čitanja!
Keks

Broj komentara: 10 :

  1. "It's a boy" and it's gorgeous!
    Iskreno, malo si me zbunila postom ... hm ... frendica Miranda? Kakva postava? Sad ću mozgati dok mi ne pomogneš rasvijetliti moju nedoumicu ...
    Pusa :))

    OdgovoriIzbriši
  2. Hahaha! a da, vjerujem da je samo meni jasno :) ma kako je nas 4 prijateljica koje se stalno družimo, tako smo si za vrijeme emitiranja Sex i grada, a tu seriju smo upijale, dodijelile uloge. E sad je naša Miranda rodila :)) nadam se da je sada bar malo jasnije :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ooo, mnogo jasnije, sada mogu mirna otići spavati :)) Laku noć draga :))

    OdgovoriIzbriši
  4. Čarobnice jedna, opet si nadmašila samu sebe!! Odlično!!

    OdgovoriIzbriši
  5. Da Eda, naša Keksisa je stvarno čarobnica!!! Kakve čestitke izrađuje to više nije normalno!!!
    Prekrasna je opet i ovaj puta mi se posebno sviđaju gumbići :)))
    Dakle dječak je...weeeee

    OdgovoriIzbriši
  6. O hvala vam curke, sad sam se sva raznježila...
    Ja? čarobnica? veliki je to kompliment od vas dvije koje prekrasno čarobirate :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Malo drvce je preslatko, a drvena podloga je vrhunski obrađena. Super.

    OdgovoriIzbriši
  8. Opet sam občarana i začarana i oduševljena i blago njima što te imaju!

    OdgovoriIzbriši
  9. Čestitkica je tako nježna i slatka, ali ova tvoja country pločica me totalno oduševila! I bacila u trans! I gledam ju! I divim se!!! Blago onom tko te ima!!!

    OdgovoriIzbriši
  10. naravno da se sjećam serije i sad je repriziraju i da,sjećam se te scene. čestitak je originalna,za pločicu sam bila uvjerena da su papiri opet radili ali sam se prevarila. sve u svemu,savršeno

    OdgovoriIzbriši

Pišite mi, vesele me vaši komentari :)

 

Keks made Copyright © 2011