Čestitka za vjenčanje

Uživam vidjeti lijepo upakirane poklone, a posebno kada se radi o vjenčanju. Isto kao što svi za vjenčanja izvlačimo iz ormara najbolji komad odjeće, tako mislim da i pokloni moraju biti dostojno upakirani za tu prigodu.
Dobro i Božićni pokloni moraju blistati, no nekako mi Božić sada nije u perspektivi.


Kako danas većina ljudi kao vjenčani poklon daruje novac, mislim da je većini problem kako upakirati novac. Osobno, meni su grozne one bijele obične koverte, a da ne spominjem da ponekada zna zalutati i koja plava, imam osjećaj kao da netko nekoga potplaćuje cijelo veče. Ne znam, možda je problem u meni, jer ne volim primati novac kao poklon, pa mi i onda cijelo to manevriranje s kovertama baš ne sjeda.

I tako sam ja za ovakve prigode osmislila čestitke, koje su same po sebi lijepi i unikatni poklon, a u njih se mogu i zakamuflirati novčanice :) Ovo je pilot verzija, mislim da ću ih još malo doraditi, da budu praktične za otvaranje i zatvararanje i tako još neke sitnice.


Ovako izgleda kada se otvori. Dio koverte ovalno je izrezan kako bi se lakše izvadila čestitka, a ujedno je i dekoracija.

 

Sama čestitka je vrlo jednostavana, no efektna. Tekst sam nanjela sa pečatom i stavila embossing puder i dodala male perlice kao akcent na ornamente. Druga strana čestitke je prazna i na nju se može napisati posveta.

 

Sviđa mi se. Kako se vama čini?

Do čitanja,
Keks

Broj komentara: 14 :

  1. Pilot verzija? Ma kakvi, pa ovo je gotov proizvod! Imaš smisla za detalje i to se vidi iz svake tvoje čestitke!
    Jako mi se sviđa i dijelim tvoje razmišljanje da novac kao vjenčani dar treba biti u čestitki dostojnoj tog dana, a isto tako i povodom neke druge prigode! Na kraju svega ovakva čestitka bit će lijepa i trajna uspomena!
    Svaka čast!

    OdgovoriIzbriši
  2. Ne znam što bih prije! Gledala slike? Ili čitala post? Čitala! Ali ne, slike tako privlače! I već nekoliko minuta kao sumanuta klikam na slike jer želim vidjeti sve, svaki detalj! Čestitka je predivna!!! Savršena, potpuno razrađena, svaki detalj je na svom mjestu! Jako mi se sviđa natpis, ma sviđa mi se sve!!! Oduševila si me skroz na skroz!!! A gdje si ti bila kad sam se ja udavala, ha, ha :-))) Micek, klanjam se do poda i to najozbiljnije mislim! A sad idem opet gledati slike!

    OdgovoriIzbriši
  3. Tudi jaz razmišljam podobno. Tudi denar je darilo, ki ga je temu primerno treba 'zaviti'. Meni je tvoja voščilnica že sedaj zelo všeč in po mojem ne rabi nobenih popravkov. Zelo je elegantna in vse si postavila na pravo mesto. PS: tudi fotografije so krasne!

    OdgovoriIzbriši
  4. Evo me opet! Morala sam se vratiti i još malo gledati i proučavati te sličice i tvoju divnu čestitku!!! UH!!! Predobra!!!

    OdgovoriIzbriši
  5. Ovo si prekrasno osmislila i napravila, jako mi se sviđa!!

    OdgovoriIzbriši
  6. Ivana, to je to! Definitivno dizajn za pamtiti i promovirati dalje. Zaista. Ivana - go for it! Oduševljena sam, ne znam čime više. Boje su fenomenalne, ništa napadno, niša neuočljivo - taman onako kako treba da ostane zapamćeno, garantirano. Papir i tekst, jednako tako prekrasni. Elegancija u svakom pogledu.
    Pusa :))
    p.s. čista desetka za fotografije!

    OdgovoriIzbriši
  7. Prekrasna je čestitka, kad ćeš otvoriti svoj shop na etsyju? ili ga već imaš? sigurna sam da bi imala lijepu prodaju :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Dobro je rekla Majto, gdje si bila kada sam se ja udavala:)))
    Jednostavna i prekrasna, jednostavno prekrasna!! Ništa pretjerano i svaki detalj na svome mjestu i razrađen do perfekcije..

    OdgovoriIzbriši
  9. To si napravila za Kate i Willija? Priznaj. :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Ajme koja elegancija!Prelijepo draga.
    Pusa

    OdgovoriIzbriši
  11. Čestitka je fenomenomenalna :).Baš sam se nasmijala na komentar e-sidore, ali sigurno bi se i Kati svidila, jer ima baš ono nešto :) romantično,fino i prekrasno:)

    OdgovoriIzbriši
  12. Hvala vam na komentarima, osmjeh mi je od uha do uha :)
    @Marina, nemam shop na Etsyu, razmišljala sam o tome, no muče me još neke tehnikalije, pa proučavam malo što i kako.
    @ e-sidora, pa kako si me prokužila odmah! lol baš si me nasmijala

    OdgovoriIzbriši
  13. Presavršeno prekrasna!Moj naklon!

    OdgovoriIzbriši

Pišite mi, vesele me vaši komentari :)

 

Keks made Copyright © 2011