Happy hours

Drage kreativke i kreativci,
pozivam vas da u svojim kalendarima zaokružite deeeebelim markerom 16.02. i napišete: "Idem u  NB HOBBY&ART!" Zašto? Pa otvoreni dani su!!

Sve detalje možete pronaći ako klikinete na banner iznad posta, iskreno ja jedva čekam da vidim novi proizvod koji će predstavljati Tea -  KOŽA U SPRAY-u, ako daje efekt kakav ja zamišljam, mislim da će biti savršen dodatak na čestitkama. A Božena će nam pokazati kako napraviti prozračno FIMO jaje, prošli puta sam je slušala kada je pričala kako ga napraviti, ali nisam polovila sve detalje, tako da je ovo idealna prilika.

A čime ću se ja baviti... većinu vremena družit ću se sa Sizzix Big Shot mašinom. Pokazat ću vam kako koristiti nastavke, kako ih kombinirati i iskoristiti na što više načina, na kojim materijalima ih možete koristiti, kako napraviti šablone, pečate,...i na kraju od svih tih izrezuckanih motiva napraviti lijepu privjesnicu za poklon.
Naravno, morat ću tu i tamo lupiti negdje neki pečat i dodati koji gumbić, inače ne bih ja bila ja :)

Dođete?!

Broj komentara: 8 :

 1. Šmrc, šmrc, šmrc :-((( Ti si popodne, sizz je popodne, a ja radim popodne!!! I ne mogu mijenjati smjenu! I kaj sad??? Ovo definitivno nije moje razdoblje :-(((

  OdgovoriIzbriši
 2. I'm happy - radi tebe i radi happy hours eventa.
  Držim si fige da dođem.
  Pusa :))

  OdgovoriIzbriši
 3. @Majto, ma kako nije tvoje razdoblje, molim pozitivne misli samo! :) znam ja da ćeš ti nešto smisliti!
  @Sandra, hvala ti :) i ja držim fige da dođeš!

  OdgovoriIzbriši
 4. definitivno popodne,a možda zbrišem i ujutro s posla.

  OdgovoriIzbriši
 5. I ja bih, ali je radni tjedan i još k tome četvrtak, šmrc, a vi ste u Zagrebu, šmrc, ja ću čekati izvještaje i slikice

  OdgovoriIzbriši
 6. Joj kak bi bilo guba da mogu doc, meni bi dobro dosao neki workshop da pokrenem svoje stvaralastvo, totalno sam nemastovita. Zavidim ti i ponosna sam na tebe Kekica :)

  OdgovoriIzbriši
 7. Sretno Valentinovo ti želim!!!!
  Pozdrav.

  OdgovoriIzbriši

Pišite mi, vesele me vaši komentari :)

 

Keks made Copyright © 2011