O happy day!

Prijatelji naših prijatelja... o tome razmišljam od jučerašnjeg druženja kod prijateljice. Kliknuli mi s njima ili ne, oni su tu, ne možemo ih birat i s vremena na vrijeme moramo se s njima družiti.
U jednom sam se trenutku jučer, dok je diskusija uzela maha i svatko je dobacivao svoje komentare, odmaknula i promotrila to društvo. I nemate pojma koliko sam bila zadovoljna kadrom...svi su se zabavljali, smijali, bili svoji i bili super! Iako se s većinom od tih ljudi vidimo ustvari par puta godišnje, mi svaki put kada se vidimo samo nastavimo tamo gdje smo stali - zabavljamo se!


I zato je jučer stvarno bio happy day, a tebi draga moja Martina hvala što imaš tako super prijatelje i hvala ti na uvijek lijepom druženju. O da, hvala ti i što si nas nahranila s božanstvenim slanim muffinim, Matija nije jeo nešto tako fino u životu ( hm, oko toga se još moramo dogovoriti )!


Do čitanja!
Kek's

Broj komentara: 8 :

  1. E, da sam barem ja ta Martina :-))) Čestitkica mi je pre čeče, predivna! Jako mi se sviđa kombinacija boja, baš je sve nekako razigrano, vedro i veselo :-))) A ovaj cvetek :-))) Bombica!!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Divna čestitka, obožavam čipku a ovaj čipkasti detalj mi je predobar.
    A da, sad ću imati još jednu melodiju koja mi neće izlaziti iz glave: oooo, happy day, o happy day, ooooo happy day .... itd.
    Ona druga je Djeco ivica se zovem ... (upravo se vratih s Majto's bloga....
    Pusa draga :))
    idem sretna dalje u dan koji je preostao ...

    OdgovoriIzbriši
  3. Čestitka ti je predivna, prelijepa, nemam riječi!! Ma odakle samo crpiš ove ideje!!

    OdgovoriIzbriši
  4. Prekrasna je!!
    Svrati po nagradu:)
    Puse!

    OdgovoriIzbriši
  5. Aaaaaaa!Kako je to dobro kad te jedan događaj drži ispunjenom neko vrijeme!Pa napraviš i ovako posebni podsjetnik!Aaaaaaa!

    OdgovoriIzbriši
  6. Sad je i meni happy day nakon ove divne čestitkice! Čipkasti rub je genijalan! Cmok, cmok! :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Čestitka je pre-genijalna :)
    A što se tiće prijatelja prijatelja, totalno se slažem. Ali to je vjerojatno tako; da se svi okružimo sličnim tipom ljudi, pa svi pašu svima u tim (jedan-dv-tri puta godišnje) zajedničkim druženjima.

    OdgovoriIzbriši

Pišite mi, vesele me vaši komentari :)

 

Keks made Copyright © 2011