Miss you

Prvo što mi je palo na pamet da napišem je da poruka na ovoj čestitci nije namjenjena nikome određeno, no onda sam se zamislila kome bih je poslala i odmah se stvorila cijela lista.

Nedostaju li i vama ljudi koji su vam ustvari blizu i mogli biste ih vidjeti svakodnevno...eh, kada bi nam se nekom magijom isprepleli putevi svaki dan. Meni se to često događa, niti se ne okrenem i proletio je tjedan nagužvan raznoraznim obvezama i onda kad napokon stigne vikend ne znam kako bih izbalansirala druženje s prijateljima, obitelji,  da radim stvari koje me vesele i opuštaju ili da jednostavno za promjenu ne radim ništa, odmaram.


Činjenica je da svatko od nas ima svoje obveze i trči na svoju stranu, pa dragi moji bližnji, samo želim da znate da iako se ne vidimo često koliko bismo htjeli, stalno ste mi u mislima!

Broj komentara: 8 :

 1. Divna je! I odlična ideja za naziv itekako istinit. Mislim da bi mnogima, koji su daleko, bilo jako drago dobiti ovakvu čestitku s porukom koja govori sve.
  Lijep pozdrav, draga moja :))

  OdgovoriIzbriši
 2. Hvala :) i ti si stalno u mojim mislima . pusa

  OdgovoriIzbriši
 3. Ja se i dalje pitam kako??? Predivna i preslatka, originalna i maštovita, kao i uvijek :-)))

  OdgovoriIzbriši
 4. Čuj, Keksice moja, ja se toplo nadam da je tebi u planu neki biznis s ovim tvojim malim remek djelima! Ja sam iz posta u post oduševljena, a mogu ti reć da su takve bile i reakcije svih onih koji su vidjeli moju super-duper čestitku koja je izložena da bude vidljiva svima koji me posjete! Genijalka si, šta drugo da ti kažem? :)) Pusačica!

  OdgovoriIzbriši
 5. A tko zna, možda na kraju i ispadne neki biznis, najbolje ništa ne planirati onda smo samo opterećeni, ovak je slađe :)

  OdgovoriIzbriši
 6. Hi! Thank you so much for taking the time to check out my blog and for your sweet comments! I was so surprised to click onto your blog and...to see that it's in Croatian! Although, I can understand Croatian, I'm not so great at expressing myself...sorry! But I will say...
  Tvoj rad je fenomenalan! Drago mi je sto si se javila...nadam se da se bolje upoznamo i hvala za tvoj posjet i kompliment mojeg rada! Mnogo poljubaca iz Kanade!!!

  OdgovoriIzbriši
 7. Hi Ivana! Your Croatian is perfect! :) I'm sending a greetings and kisses right back to you!

  OdgovoriIzbriši
 8. Ko ne bi poželeo da dobije ovako nešto?!
  Savršeno!!!

  OdgovoriIzbriši

Pišite mi, vesele me vaši komentari :)

 

Keks made Copyright © 2011