Xmas card No.3

Ok, danas sam definitivno odlučila - bacam se u izradu sjenila u svrhu fotografiranja! Provela sam više vremena pokušavajući dobiti dobre fotke s pravim bojama, nego što sam izrađivala čestitku i još nisam zadovoljna. Ne može to tako!

Danas vam predstavljam još jednu Božićnu. Boje ovog papira su prekrasne, mislim da ću napraviti još varijacija s ovom kombinacijom. Jednostavno su se papir i ukrasna traka stopili, kao da su stvoreni jedno za drugo :)

 
Do čitanja,
Kek's

Broj komentara: 13 :

  1. Boje su stvarno prekrasne! A čestitka je za poželjeti u sandučiću! :)) Žao mi je samo što su ljudi nekak lijeni pa to obavljaju sms-om... znam da je jeftinije, ali ona radost kad primiš čestitku isplati se tih par potrošenih kunica! :D Pusa!

    OdgovoriIzbriši
  2. Istina, sve više čestitike zamjenjujemo masovnim SMS-ovima, gdje ne znaš da li te se netko uistinu sjetio ili je greškom poslao poruku svima u imeniku.
    Ja volim čestitke i pisma, lijep je osjećaj otvoriti sandučić i vidjeti unutra nešto samo za tebe i onda već u liftu počneš nestrpljivo otvarati kovertu. Naravno ako nije račun :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Divno, divno, divno. Ovakva čestitka je i poklon, sama po sebi kojeg treba duuuuugo čuvati:)) p.s. boje su zaista famozne

    OdgovoriIzbriši
  4. ako te mogu zamoliti kad već radiš sjenilo da napraviš još jedno za mene:))))))..
    ipak si i bez sjenila uspjela vjerno dočarati boje i ljepotu ove čestitke....karirani dezen mi je predobar:).....baš mi je po guštu:).....
    M...

    OdgovoriIzbriši
  5. Jako mi se sviđa tvoj rad..
    sve pohvale draga,
    PUSA!

    OdgovoriIzbriši
  6. Predivna čestitka, dobro si rekla da su se boje savršeno stopile!!
    I ja se uvijek razveselim originalnim čestitkama, prvo se šepire ispod jelke, a poslije mi služe kao okvir za neku novogodišnju fotografiju...

    OdgovoriIzbriši
  7. Hey, baš su ti lijepe čestitke. Koliko ti treba da napraviš jednu takvu?

    OdgovoriIzbriši
  8. Koliko mi treba - pa, to je vrlo relativno. Najviše vremena potrošim na osmišljavanje čestitke, koje elemente ću koristiti, koji papir kombinirati, gdje ću smjestiti koji element...nakon toga čestitku napravim vrlo brzo. Naravno, ima i onih koje imaju sitne detalje, to onda potraje dok izrežem i zalijepim to sve.

    OdgovoriIzbriši
  9. Eto je opet :). I to opet sa sjajnim radom :). Bas sam jako, jako ponosna i vesela i sretna i zadovoljna i ... Ukratko, volim te puno :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Prekrasna čestitka! - Krasna barvna kombinacija, bele snežinke pa vse skupaj lepo poživijo. Tudi jaz prisegam na ročno izdelane voščilnice in pisma, saj tako pokažem prijateljem, da sem si vzela čas zanje in mislila na njih medtem ko sem ustvarjala zanje.
    Takšne čudovite voščilnice kot je tvoja pa shranjujem v posebno škatlo in si jih večkrat pogledam.
    Lep, zasnežen pozdrav iz SLovenije!

    OdgovoriIzbriši
  11. Hvala vam svima na lijepim komentarima, dale ste mi vjetar u leđa!
    @Creatissimo - hvala na posjeti i šaljem pozdrave iz hladnog Zagreba :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Možda mi je ipak ova najljepša? ne znam ne mogu se odlučiti kad su sve prekrasne! Hoćemo još :-)))

    OdgovoriIzbriši

Pišite mi, vesele me vaši komentari :)

 

Keks made Copyright © 2011